Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

kamera dah pulih... yea ha...!

alhamdulillah...
hampir 2 bln hidup tanpa kamera....
i mean digital still camera...
pakai camera hp pun ok gak.. tp gmbar xbape cantik sgtla..

kisahnyer.... 
seminggu b4 raya aritu aku decide nak antar repair camera Sony Cybershot aku yg rosak ni
dah puas tanya kat Sony Centre dan Sonywing... 
diaorg suruh antar sendiri kat pusat servis Sony samada di Midvalley atau KLCC 
xkosa mak nak gi jauh2..
so solution dia..
antar je camera ke kedai camera kat dalam Giant Seri Kembangan tu
mlm smalm baru dpt..
sebulan gak dia simpan...
tp xpe.. asalkan leh baiki..
dan kos dia.... sgt2 murah...
just repair lens je Rm150...

kira ok la dr bl kamera baru yg paling cikai pun Rm399....
ni byr RM150 dpt balik camera lama yg  dah sah2 ok..

this my cute camera

kebetulan hubby dah balik...
w/pun dah abis raya..
tp kena gak amik gmbar raya tahun ni...
so camera...jasa mu amat2 diperlukan dikala ini...

dan jugak...
nak ajak hubby celebrate my bday yg bertarikh 7.9.2011 yg lepas
dia hutang nak smbut bday tu..
en. don momok... jgn buat2 lupa ea.....
inilah masa2 kegunaan my cute camera... weeeha!
nak celebrate kat mana ye?????

9 comments:

mamalieyna said...

takde camera tak lengkap hidup..tmbh2 blogger cam kita ni..hee~

Iela Fazielah said...

mamalieyna: betul tu... xlengkap hidup

NzA said...

ada 1 kamera akak pn rosak lensnya ttp masih boleh guna..nnti nk p repair gaklh....syg cz baru 3 bln beli...

eRiNsZ said...

YEEHA... HIDUP KMBALI BERSINAR DENGAN KAMO SANG KAMERA HIHIHI... LETS POSSING BEBEH..
WAH IELA.. KAMU POWW KAW KAW YER en. don momok ITU HIHHI

Iela Fazielah said...

kak NZA: baik gi repair... sayang kak

Iela Fazielah said...

eRinZ: dah pow kaw2 punyer.... hehe...tunggu n3 dia ye..hehe

.:nhalilah:. said...

blogger ngan camera x buleh dipisahkan...

Iela Fazielah said...

betul tu kak..

- dieyana - said...

alhamdulillah, dh okey kameranya. ada masa nanti nak repair jugak la kamera dieyana tu..masalah sama iela juga, lense keluar-masuk, pas tu kena off...huhuhu

Related Posts with Thumbnails