Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

makan2...ber 4.....

ari sabtu..
dihabiskan dgn aktiviti beraya rmh2 jemputan jiran dekat rmh

tp ari ahad... xde jemputan pun..
so... pg masak nasi goreng...
tghari... gi mkn luar la...

kali ni mkn Kenny Rogers...
syafiqah dah byk kali sound nak mkn kenny...
okleh...
elaun pun papa dah inject...
nak harap duit mama yg dah hujung2 bulan ni...mmg sangap la kan..hehe

so...
ke Kenny Rogers Tmn Ekuin...
order set biasa...
ayam Quater meal dgn side dishes dia 2 part mac cheeze & 1 part aromatic rice...
xlupa juga semangkuk sup ayam...
simple je...

 post istimewa dua beradik ni..
irfan asal suruh posing mesti mata sebelah dia kenyet..
apa pesen ntah posing mamat sorang ni...


mama pun nak posing dgn air choclate shake ni


ada satu part aku rasa kelakar skali ms mkn2 ni adalah...
aksi irfan..
dia sibuk nak ratah isi2 ayam kat tulang2 tu..
bersungguh2 dia gigit n makan...
aku n syafiqah tergelak2 tgk aksi irfan mkn ayam...

 wajah menyuap ayam ke mulut dgn penuh kusyuk..
 eksen nak mkn ayam ni
pastu beriya2 menggigit ayam n tarik isi ayam tu..


akhir skali aksi syafiqah yg dok ajuk rupa adik dia mkn ayam sambil tergelak2..


hasil dari pergi ke jusco Equin ni mesti ada....
xkan aku ajak anak2 gi jusco xde tujuan kan...
haha...

hasil belian di Jusco utk syfqah...

set baju Barbie utk barbie syfiqah yg baru pas mandi n nak tido...
kalau x..bising....
barbie tu siap ada patung bear lg utk teman tido u...

muka hepi lepas pakaikan barbie dia dgn baju baru..
kunun2 barbie br pas mandi lah tu...

17 comments:

Ijah EmoTemo said...

dah lama betul tak makan kenny rogers heheh

mummy_ayu said...

cedapnya kenny...
wah suka la syafiqah..dpt baju untuk barbie dia..irfan..dpt apa pulak?

Iela Fazielah said...

ijah Emo Temo: sila lah ke kenny....tp menu dia itu le jugak...hehe

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: irfan xde hadiah.. dia cepat boring... skrg blkan dia menan rm5.90 je.. lepas main leh campak... ahahaha

mamalieyna said...

alahai comel2 betul..memasing mata sepet..cutelah~ ^_^

dpt aje habuan anak dara tu ye..hee~

alyyani said...

elaun pun papa dah inject eh kak? kelasss!!! hehehe..

lydzar said...

amboi kan main syafiqah ngn umah barbie dia..

- dieyana - said...

lama betul tk mkn kenny, teringin nk mkn jugak lah nanti! ;-)

Nadra Farissa said...

syoknyer kenny!! mmg ada gaya irfan makan ayam... ekekeke....

damien said...

rabak poket ku

damien said...

apasal muka awak makin bulat

Iela Fazielah said...

damien: rabak poket sebulan skali je tau.... muka sy memangla makin bulat... nnt awk balik lg bulat muka sy.... mcm xbiasa pulak.....

Iela Fazielah said...

alyyani: haha... inject duit tu yg wajib mention... kata keje utk anak2kan... stakat mkn kenny rm32...mcm rm3.20 sen je... haha

Iela Fazielah said...

lydzar: itule dia budak montel pandai pujuk org... mama dia mmg cepat cair...

Iela Fazielah said...

-dieyana-: jemput makan meh.... cedap ooo

Iela Fazielah said...

Nadra Farissa: gaya irfan mkn ayam mmg kelasss kan?? haha

Nana said...

dah lama gile xmakan KR last masa promo RED aritu

Related Posts with Thumbnails