Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

melawat baby baru...

skrg ni kat area rmh ai asyik la bau baby baru...
sorang... sorang...bersalin...
so... last saturday aritu berpeluang gi melawat salah sorang jiran..
alhamdulillah... dia dianugerahkan baby boy kedua...
encem2 anak dia..
so... lepas gi open house kak zana jiran depan rmh..
berpakat ramai2 ke rmh Khairul & Ain utk lawat baby baru mereka...
seronok kalau gi melawat ramai2 kan...??
cuma kami dtg mengejut...
mmg terkejut la tuan rmhnyer...

tu tuan rmh dia..yg berdiri tu
sedara Kerol.... sibuk layan tetamu tergempar dtg xcall dulu hehe...

ni pulak si baby n ibunyer Ain Hafidza...

nama baby boy kita ni Mohd Akid xsalah..
abag dia nama Mohd Ad... simple giler nama kan??
mcm ni patut contoh.. nama pendek n ringkas.. skali panggil ayat penuh je...

pada Ain & Kerol.. congrates.... 
ni baby Ramadhan ni......

insyaallah.. bln depan Izsham pulak nak dpt baby dgn wife dia Norisah...
mereka sedang menghitung hari...

3 comments:

- dieyana - said...

alahai comelnya.... (bagus la taman rumah iela-hidup berjiran, syok la gitu!). insya-Allah pas ni nak g melawat iela n baby baru nanti...(teringin nk kenal iela n famili...;-)

eRiNsZ said...

daku kalo korang main terjahh jer dtg umah sure fengsannn.. sepahh wei rumah cam kapal karam

zailamohamad said...

bagusnya dapat jiran macam ni..zaila ni pindah masuk rumah setahun lalu tapi sampai sekarang tak kenal jiran2..huhuhu

Related Posts with Thumbnails