Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Rumah Barbie yer syafiqah...

smlm gi check up kat HPJ.... alhamdulillah aku ok..
cuma yg xbest IUCD aku xdpt dikesan...
hilang kah?? terkeluarkah?? ke mmg doc xperasan....???
buat masa ni masih dlm teka teki...
baby..alhamdulillah ok...

balik dr hosptl putrajaya nak gi byr saman...
pasal parking tepi jln kat HPJ tu... dpt surat cinta...
mencari manala Bahagian penguatkuasaan Perbadanan Putrajaya ni...
pusing2 cr presint 3 blok B apekejadah nyer...
akhirnye.. yg aku jumpa Alamanda..haha...
pelagi... singgah sana la...

saman x byr.. tp bl bendalah lain pulok....

kunun jln nak bl hadiah utk jiran yg br je bersalin...
masuk la segala bagai kedai baby termasuk Toy's R Us..
pelagi... asisstant byk mulut pandai pujuk rayu dah berjaya meruntunkan jiwa mama dia ni
mmg jenis xleh kena pujuk la aku ni...
mesti cairnyer...

dia nak menan baru..
nak rmh barbie....amboi2...
puasa sehari nak rmh barbie kunun...
sib baik duit raya kamu byk....
sian pulak bila dah merajuk2 ni... mama dia jd sedih lak...
last2 blkan jugak...

nak tau ape bendanyer???
ni kira termurah la aku bg..
kalau ikut dia nak set barbie masak2 kat dpur barbie ok...
mahal giler...
aku bl yg dia leh bwk sana sini...
so... brg nyer adalah...



ha... ini dia...
set bilik tidur n bilik mandi...
kasi close up sikit


lepas bukak2...
pasang la segala kelambu bagai...
ini la dia...
Barbie dia aku xbl.. dia ada 3 ekor Barbie..
satu dah putus kepala...
tinggal 2...
1 dah missplace...
tinggal la 1.. Barbie Musketeer...

tu dia... barbie dia dah berendam dlm bath tub tu...
dia tgh setkan teko n cawan utk barbie dia b/fast nnt...


bila barbie dah siap mandi...suruh pakai bj pulak...
pastu barbie nak sikat rambut bagai..
layan.....


skali barbie duduk seluar dia terbukok pulok..
nampak montot... sabau jelah...

last skali... mama fiqah suruh fiqah posing ngan set menan baru dia
nak antor gambar kat papa dia...


tudia.... barbie nak tido dah...

nila dia...
melayan kerenah anak..
skali skala...
tp barbie fiqah xde bj mandi n baju tido..
mama dia pulak rs xsyok nak main...
ada gak esok lusa aku di bl koleksi pakaian pulak ni....haha...
saper yg terlebih excited ni ???eemmmmmm!

6 comments:

mamalieyna said...

hahaha...mama dia lebih syok nk layan main tu..ekeke..menan girl mmg cute2kan..kalau boy..huu~

alhamdulillah semuanya baik...hope dpt dikesan mana IUCD tu..huu~

Iela Fazielah said...

ina: betul...mama dia yg terlebih suka.. boboi pun byk menan gak

MamaYatie said...

kekee..kantoi..mama yg lebih xcited..hahaa..samalah iela, barbie budak2 ni ke mana hala dah peginya..kaki cabut, kepala ilang, baju lagi tak nampak byg..

- dieyana - said...

wah seronoknya dapat mainan....upah berpuasa hari tu...heheh

Iela Fazielah said...

-dieyana: emm mana de upah puasa.... tp sbb kesian je....

mummy_ayu said...

memang comei..Iris sok besar kalu pandai2 minta..jenuh la...

Related Posts with Thumbnails