Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

salam lebaran.... br done nak update blog

salam hari rabu uolls....
lama xhapdate blog....sory ea...
ai MC 2 hari... esok kena cuti lak... nak pegi check up kat Hospital Putrajaya lak

seronok tgk gmbar korang2 beraya..
bergambar dgn family,.....jeles ai..
ai ada gmbar dgn family kat sentul je...
dgn hubby ada gak.. tp xdpt amik ber4...
sbbnyer camera rosakkan.... n tak la pakai bj raya pun gmbar dgn dia


arini br keje balik..
kepala blur2 kejap..
maklumla... preggie kali ni teruk sikit rasanyer...
asyik la loya n mual...kepala pun asyik la pening2...

so.. ai attach here gmbar di pagi 1 syawal wif my big family @ Sentul...


tahun ni adik2 semua pakai tema kaler hijau...
just me n my kiddo sepatutnya baju raya tema hitam...
tp bj raya irfan xdpt bl kaler hitam sbb bl mlm raya kat jusco..
dah abis saiz n tinggal la selai kaler kelabu...
sambar jelah dr xde bj raya kan..
ni semua pasal kes syfqah masuk wad aritu...
sabtu n ahad dihabiskan dlm wad H. Serdang..
bila doc bg je permission balik ari isnin ptg..
mlm tu memecut aku ke jusco cr bj raya anak2...

sempat gak bergambar candid....

yg bwh ni gmabr mereka 3 beranak...
hepi sgt dpt jumpa w/pun kejap kat Bintulu tempoh hari..
kami dpt spend masa sama2 pun just 1 hari..
selainnyer...dok dlm bilik je...
sbb hubby keje...
gmbar ni ms hubby hantar kami kat airport bintulu last day nak balik..
dia sempat balik hotel utk mandi n ambil baju then hantar kami ke airport...
jam 6ptg dia kena naik kapal balik...
sedihnyer...

last not least... my pic with beloved hubby on last day @ bintulu @ raya ke 4 2011



4 comments:

lydzar said...

tercarik2 mana syafiqah. rupanya dia pakai tudung merah tu..so apa khabar dia? dh sihat sepenuhnya?

mummy_ayu said...

la sian dia..mcm2 kisah hari raya ye..
apa pun...lega la sempat ke bintulu raya ngan hubby.....
and semoga cepat sihat key..morning sickness la tu yer...

MamaYatie said...

at least ada jugak bergambar ngan family..
takper la ila, walau sekejap tetap dpt beraya ngan hubby...ada kawan saya keja offshore kat bintulu juga, sib baik dpt balik sblm raya

take care yer, smg cpt la ilang sickness tu

NzA said...

smpt juga raya dgn suamikan...

Related Posts with Thumbnails