Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

aku pembeli tegar cosway

harini aku nak promote barang ok..
barang yg aku rasa sgt berkesan kalau korang pakai...
mmg  xnyesal lah kalau korang bl..
yang penting harga murah tp powerful..
kat sini aku nak habaq ye..

aku bukanlah pengedar Cosway... cuma pengguna tegar je..
aku rasa mcm sesaja nak citer pasal product ni sbb rasa sgt2 bagus n mcm korang2 kat rmh patut ada brg ni kat rmh...hehe


emmm korang biasa bl brg2 cosway??
aku suka bl...
tp bkn la jenis makanan atau produk kesihatan..
aku suka bl household product terutama barang2 cucian...
biasanyer every 3 months aku mesti order bendalah ni....
boleh kata barang2 ni barang wajib ada dlm stok brg rmh...
kalau tinggal 1 botol je terus order lagi..

ok.. brg pertama aku nak promote adalah...

clog remover ni...
mmg sgt2 berkesan..
lebih2 kalau tersumbat kat sinki dapur or bilik air ke..
aku pakai bukan pasal sinki tersumbat..
tp lebih kepada nak hilangkan bau busuk..
biasanyer sebulan 2 kali la aku taruk clog remover ni kat sinki
atau..tetiba rasa mcm bau2 busuk kat sinki..mesti taruk...
harga pun murah... 
skali bl aku bl 3 botol terus.. kalau ada offer baru Rm15 utk 3 botol ni


brg ke 2:

prewash ni paling aku suka guna....
paling penting dlm kehidupan harian ni..
kalau xde prewash aku rasa xcomplete hidup...
dulu akak kat opis aku ni la yg promote..
aku bl ms memula kawin dgn hubby..
ye lakan... nak gosok leher bj hubby yg hitam berdaki..
dia pakai kemeja... pastu naik moto..
nak harapkan letak dynamo je.. mcm xberkesan...
pastui kena sental gegila..
sejak pakai prewash ni... kerja sgt2 mudah..
korang just spray kat tengkuk bj tu dlm keadaan kering..
biarkan dlm 2minit.. pastu letak air then br korang gosok...
xyah toyoh kuat2... lembut pun xpe.. terus hilang

1 lagi sgt berkesan utk hilangkan kesan dakwat pen, lebam2 kat bj anak akibat mknn tumpah kat bj dsbgnyer....cth contengan pensel kat bj..kena kuah kari or kunyit ke
dijamin bj bersih sempurna tnpa menginggalkan kesan kotoran..
xcaya?? korang bl n try... mmg xsesia...
aku smpai ke kasut skolah syfqah aku sembur..
berkilat puith melepak tau getah sekeliling kasut skolah tu lepas basuh...

barang ke tiga aku suka bl adalah

ironing Aid..
pun sgt bagus.. harga murah...
biasa kalau offer beli 3 botol dlm RM15 jugak
dulu aku pakai jenama Kiwi..tp mahalla sebotol...
so tukar pada ironing Aid product cosway...
selain murah..ia jugak sgt wangi... mmg bj korang dijamin tegang
tambah2 kalau korang pakai bj jenis cotton n sutera...

produk ke4:

kitchen cleaner ni pun sgt2 bagus...
mmg dijamin berkilat2 dapur korang...
bau pun  wangi..
xyah nak susah sental kotoran kat dapur korang..
dulu ms xpakai product cosway ni aku pakai jenama kiwi tu..
apentah nama dia... tapi kena sental dgn berus dawai n span nipis hijau tu
barulah kesan2 minyak tanggal...
sejak pakai kitchen cleaner ni... xyah lg...
aku rs product dia ni ala2 mcm ada klorox mcm tu...
korang sembur je.. pastu korang cuci... or lap. terus hilang n berkilat..
xyah nak susah2 sental...
bkn stakat kat atas dapur.. tp jugak kat wall dapur..
lepas masak kan berminyakkan??
aku lak pakai glass tiles yg kecik2 tu...
silap haribulan xleh hilang kesan cili dicelahan tiles yg kaler putih tu
mmg berkesan tau...
xcaya??? cubalah....

k la... ni je 4 benda aku selalu guna n simpan dlm simpanan...
wajib ada sbgai assistant aku dlm menjalankan kerja2 rmh...
kalau xde 4 benda ni rasa xperfect hidup...
bj rasa berkarat je... dapur mcm kusam & busuk je...dan bj of cos xcun kan..

so..,sekian sesi promote brg..
hehe... 
n3 ntahape2ntah di ptg hari...

4 comments:

- dieyana - said...

yess!dieyana pun pengguna cosway, terutama pencuci2, pencuci sinki dapur,sabun air baju kanak2-kiddiewash tu, pencuci toilet....dan bebrapa lagi brg lain....puas hati guna cosway, berpatutan, dan hasil nya memuaskan hati! ^__^

Iela Fazielah said...

-dieyana_: setuju!..hehe

lydzar said...

saya selalu beli bedak miyami je..pencuci2 ni tak penah try pon

sumysya said...

mmg berguna sungguh info ni..slalu tgk gak katalog tp tk berminat nk beli,,,bila baca testimoni ni, ade la confident skit nk beli...

Related Posts with Thumbnails