Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

dah repair dah.....

smlm tghari terkejar2 balik rmh...
org Panasonic dtg rmh nak ganti sparepart mesin basuh yg aku order last week...
alhamdulillah....
mesin sudah nampak semula seperti baru u...
tp berbaloi la kan...
harga lid tu sebijik je dah Rm233....
harus part ori yg asal aku tukar....
campur dgn water filter dan servis dia dtg pasal...
terbang duit RM315...

tulah...sape suruh ganaz pakai barang???
org pakai mesin basuh 10 thn baru rosak...
aku pakai mesin basuh 3 thn patah2 lid dia..
siap kena gelak lg dgn org opis hq Panasonic shah alam tu...bila aku call nak order lid tu
xpe... jdkan pengajaran kan....hehe..

ni rupa mesin basuh ku kini...





No comments:

Related Posts with Thumbnails