Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

kami ke melaka

hi semua...
lamanyer aku x hapdete blog...
soryla...ai bizi giler...
last week dr jumaat ke ahad ke Melaka ada meeting
tp dah alang2 kan... bw anak n laki bercuti
w/pun just dlm tempoh 3 jam jenjalan kat sana..
tp seronok sgt!
merasa lah berjalan n amik gambar dgn kesan peninggalan sejarah kota melaka
xlupa jugak naik cruise naik beca...

nnt aku hapload gmabr bebanyak ye...
this week bz mengajar...
rasa mcm nak semput.. tp demi tugas....

ok.. layan la 2-3 keping gmabr kita org kat melaka aritu...



8 comments:

pnsusu said...

seronok kan coti2 kat melaka..su su pun baru balik melaka

mamalieyna said...

syoknye jln2 sana...rasa nk pergi jgk, tp mcm tak daya dh nk jalan lama2 huu~

camna preggy, hope baik2 saje ye..^_^

- dieyana - said...

la patut la sonyap aje, g melaka rupenya! syoknye berjalan...

Iela Fazielah said...

lama betul xjejak kaki ke melaka.. adala kat 10 thn dah

Iela Fazielah said...

mamalieyna: ala.. sbb gi meeting sampai sini.. nak harap bercuti2 malaysia mcm xpergi...

preggie baby skrg makin active n terasa pergerakan dia.. naik senak perut ni..dia asyik buat balik kuang je..hehe

Iela Fazielah said...

-dieyana-: 2 minggu ni ila bizi betul.. sempat bc blog n update sikit2 je

adianiez AIDA said...

wah ke melaka ? melaka ni memang tumpuan pelancongan. gi ke wonderland ? aida yg dok melaka ni pun lom gi lagi hi hi hi...

nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

MamaYatie said...

patut la lama diam..hehe..
kami insyaallah next month nak ke melaka, ada family day

Related Posts with Thumbnails