Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

kita bl novel tiru org tu....hehehe

aritukan...
org tu dia bl novel..
dia kata..hadiah b'day dia... dia reward sendiri...
pastukan..dia kata citer novel tu best..
kitapun kan....
terus rasa mcm nak bl gak la...
kita tiru sebijik2 ape yg org tu bl u....haha

org tu kan...
xlain xbukan...adalah mummy-ayu.....hehe
ila bc kat n3 ni

so... klik2 kat kakinovel.com...
dlm3 hari.....novel yg ditunggu pun tiba...
horey...

inilah bendalahnyer


and.. ini pulak novelnyer....


muahahaha...

now.. br stat bc citer aku dia &.com..
belajaq ckp kedah nooo....
kisah student kedah...sabau jelah...hehe

8 comments:

mummy_ayu said...

ah ah...sama la.
he he he..cuma Ayu baru mula baca angel in the devils suit..pun best..
selamat menbaca kpd kita...senang & jimat kan beli online...cuma kena tunggu sikit la...

lydzar said...

ada nmpk buku aku, dia dan .com ni kt mph aritu.. tapi just lalu2 je tepi novels tu

Iela Fazielah said...

lydzar: bl kay mph or popular dpt less sikit je.. bl kat kakinovel murah n free delivery

- dieyana - said...

suka novel iela ni ya, bagus2...heheh

tiny hayyzad said...

try cari nvel tajuk "aku yang kau tinggalkan" kakinovel...

best gak citer dier...

tiny hayyzad said...

try cari nvel tajuk "aku yang kau tinggalkan" kakinovel...

best gak citer dier...

Iela Fazielah said...

tiny hayyzad: ila dah bc dah novel tu... mmg best!

mummy_ayu said...

ah ah la...sama...ayu tgh baca angel in devil suit tu..best gak..
untungkan beli kat kaki novel...?

Related Posts with Thumbnails