Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

konsert sekolah syafiqah & hari penyampaian hadiah...

hmm..last weekend...
ada konsert sekolah syafiqah...
ala yang syafiqah tiap2 sabtu gi training menari tu..
tujuan dia utk konsert nilah...
bersemangat minah tu tau...
mama syafqah pun dah siap byr baju konsert syfqah tu...
so..
hari yg ditunggu2 tiba..
jam 7 pg kena terpacak kat sekolah syfqah...
dr rmh cikgu dah suruh make up
tpkan... makeup mama syqah semua dah masuk angin..
pakai eye shadow kaler unggu dr rmh..
20 minit smapai sekolah.. eyeshadow dah hilang...
sabau jelah...

so kat sekolah... smapai2 terus tukar baju n makeup

baru lepas tukar baju

cikgu syfqah tgh makeup

rupa lepas makeup


pastu tunggu kat bilik menunggu jap 


tgk pentas dia pulak...
tahun ni tema rumah ku syurga ku


dlm jam 8.35 pg... majlis pun stat...

syafqah just masuk 1 acara je...
acara bermain alat music


syafiqah main tambolin...
pandai fiqah..

pasal hadiah dlm kelas...
prestasi syqah menurun...
sedih la jugak sikit... tp xpe... still top ten
cuma xdpt top 5...
kalau top 5 dah piala ms konsert aritu
nnt aku show buku laporan syqah...

last skali..syfqah still dpt hadiah piala gak...
tp piala utk persembahan...ok la... dia pun hepi

tu dia cikgu Ho guru besar syafiqah bg hadiah


ele... suka la dpt hadiah....

konsert tamat dlm jam 12tghari..
aku mmg xleh bukak mata dah...
sbbnyer balik dr melaka jam 1 pg mlm smalm...
semua gara2 pasal nak bwk syfqah ke konsert ni...

lupalak tgk aksi adik irfan ms konsert kakak dia ye

 irfan n papa... ala2 malu2 kucin....
and lastly...
me, hubby n irfan...


daaaa

4 comments:

- dieyana - said...

ala la la syafiqah, comelnya....

mummy_ayu said...

comelnya.tak sabar nak tgk Ian plak tahun depan, harap2 dia pun sporting la leh join mcm Syafiqah.. :-)

MamaYatie said...

cun la syafiqah...main alat muzik yer

hmm..samalah ngan nurin, turun sket..dah tak leh naik stage

MamaYatie said...

cun la syafiqah...main alat muzik yer

hmm..samalah ngan nurin, turun sket..dah tak leh naik stage

Related Posts with Thumbnails