Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Selamat Hari Raya Aidiladha

wah..ptg ni ramai betul yg off ptg ek..?
semua pakat balik kampung ptg ni...
papepun..hati2 dijln raya utk korang2 semua jugak..

alhamdulillah Raya Haji tahun ni hubby ada disisi
xmcm hari raya Aidilfitri yg lepas...
cuma tgh pikir mana nak cr bj Melayu lelaki ni???
nak amik gmbar raya ni..
nnt ada pulak xmatching nnt..huhu

oh...beraya kat mana ye??
hubby kata pg raya kita lawat kubur Arwah Afrina Batrisya Iman dulu kat tanah perkuburan UPM..
pastu br kita shoot balik ke rmh MIL kat sg. besi..
beraya & bersolat raya kat sana..
nnt tgahri raya kita baru balik rmh my mum kat Rawang
thn ni kata mak nak beraya kat rmh my Sis kat Rawang...
papejelah..
tp yg nyata... raya kat sini2 jelah....

pada semua....ila ucapkan...


Salam Aidiladha 1432H...

3 comments:

alyyani said...

tu la kak, office sunyi je dah ni. mcm dah raya tp sy takde feeling nak raya pun, selamat hari raya kak. al-Fatihah utk arwah..

NzA said...

Selamat Hari Raya AidilAdha utk ilah skluarga...

mummy_ayu said...

salam aidil adha gak to Iela & family.

Related Posts with Thumbnails