Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

azam tahun baru aku utk syafiqah...

hmmm..
korang ada buat azam utk anak2..
aku ada.... baek punyer..
alah setakat nak hantar taska best2 semua org buat..
aku pun sama.. tp mcm xmampu la pulak dah..
Smart Reader Kids the best taska.. tp fulus xmengijinkan..
so.. will stay @ Tadika Ho..

yg nak buat azam adalah utk kasut sekolah syafiqah..
azam tahun depan..
AKU XMAU BASUH KASUT SEKOLAH SYAFIQAH SELAMA SETAHUN

boleh???
boleh aje...

so...
utk memastikan azam aku tercapai...
smlm aku dah ushar kasut sekolah syafiqah tahun depan..
kasut putih yg xperlu basuh...
haha...
this weekend br bl...
sbb... hubby ajak bl sesama...
harga semua dah masuk budget...
hubby aku ape cer???? dia mmg xkisah
sbbnyer.. dlm thn ni..dia basuh kasut skolah 2 kali je..
sbb dia pun malas nak basuh kasut anak..

nak tgk kasut pe???
ada 3 jenis... 
cer teka.... agak2 mana satu nnt yg bakal dimiliki syafiqah?????


1. Adidas Superstar - tali
2. Adidas -strap
3. Nike - strap


agak2 mana la yg bakal syfiqah miliki ye???

sekian... azam ntahapeapentah dr saya....
giloor!hehe

8 comments:

lydzar said...

saya teka Nike tu kot.. kasut ni material dia bukan kain eh..so tak perlu basuh

Iela Fazielah said...

lydzar: semua kasut tu kulit... tp xpe.. kita tunggu....hehe

MamaYatie said...

logik jer azam tu sbb next year mama cuti maternity dah 2 bulan, pastu ada baby lagi...sokong2x..hihi

nike tu kot..cumil

Iela Fazielah said...

mamayatie: azam yg masuk akal ek..hehe...suka ada org sokong...ni dah 2 org dah vote for nike....hmmmm...

nur rabiatul adawiyyah said...

ila,leh ye kalau g sekolah pakai kasut putih ade warna2 lain sikit?leh gune idea ila ni..

.:nhalilah:. said...

haah.. sonang mak tak payah basuh kasut...

Iela Fazielah said...

nur: ila dulu buat.... tu yg nak praktik kat anak pulak

Iela Fazielah said...

kak halilah:hehe

Related Posts with Thumbnails