Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

fesyen ke dinner retro style...

alahai....
esok mlm ada dinner opis hubby kat shah alam..
si mak buyong sorang ni sibuk nak itut...
masalahnyer... awak dah la MAK BUYUNG!
nak cr bj polka dot yg sesuai dan ada saiz mmg payah la...
mungkin xjd rupa retro kot....haha

tp tetap gak bl satu dress smlm...
ushar kat gambr2 picture retro zaman 70an kat google ni...
agak2 gaya diaorg pakai dress ala2 mcm ni...




baju aku bl ala2 gmabr bj putih kat atas tu belah kanan tu..
kira balik ni kena cr bunga nak buat selit kat tang dada..
cr gelang besor tu dan rantai manik jelah..
tp bayangkan... model dlm tu badan slim melin...
aku nnt pakai tetiba ada perut bulat je haha...

bab tudung xtau nak gayakan mcm mana..

aduhai.. xsabar nak gi dinner..
sbb nak mkn je tujuannyer..haha

7 comments:

lydzar said...

kak ilah, last year datang diner, saya peknen..this year akak peknen hihih..rasa macam comel plak hihiihihi

Iela Fazielah said...

lydzar: itulah pasal... bergilir2 preggie...

.:nhalilah:. said...

bestnyer dinner.. kompeni abg zaidi kedekut gile.. staf day utk staf je.. dinner pun utk staf je.. huhu..

Iela Fazielah said...

nhalilah: ala kak... company br hubby ila ni je ila merasa... dulu dok IWK & Mahsing xmerasa pun...

Nana said...

jeles woo opis org ada dinner
opis aku xde dinner2 ni seme

Iela Fazielah said...

Nana: samala...tu pasal bila hubby aku kata ada dinner.. rugi kalau xpergi...

MamaYatie said...

pakai shawl mesti lawa...hik3x..

Related Posts with Thumbnails