Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

adeh.....xde idea...

hmmmm...ptg br terhegeh2 nak kuarkan 1 n3..
eceli aku xde idea lorrrr...
lg pun bz meeting pg ptg...
ptg siap kena gi bl mkn lg utk meeting jam 3...
ni semua pasal sorang staf Pekerja Awam punyer kes....
aku suruh hantar surat meeting cepat2...
edarkan kat semua org... pastu bg kat sorang kakak opis aku utk order mkn..
sesuka hati dia stapler surat meeting yg ada 2 keping tu....
1 meeting pg..1 meeting ptg...
dah kakak opis aku ni xpasan meeting tu ada 2....
dia order mkn utk meeting pg je..
ptg dah kalut.....kang boss marah pulak...
sib baik gerai2 mknn di round about UNITEN tu leh harap...
pelagi... stat enjin kete gi  bl kuih la...

hmmmm... pe nak citer ek>>
xtau nak citer pe... cuma ptg ni hujan lebat sgt
td jemput syafiqah dr Lil Caliph....
dr mood baik terus jd hangin kejap...
boleh cikgu syfiqah biarkan kasut Adidas syafiqah kena hujan...
skali angkat kasut.. air bertakung ok...
mentang2 la Lil Caliph tu student dia semua pakai selipar...
tu pun xleh nak tgkkan...
well nak wat camne... just pesan kat syfqah n cikgu dia je
lepas ni pastikan syfqah susun kasut dia kat rak kasut paling dalam...





aku rasa n3 ni mcm n3 luahkan perasaan je...hehe
ok la.... aku tgh OT ni... byk keje nak kena settlekan ni...
dada

1 comment:

NzA said...

he.he.he...trkdg krn kesibukkan kita jadi xde ideakan....

Related Posts with Thumbnails