Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

comeynyer...

amik dr FB.... comey n sebijik ko....

8 comments:

Azekzk said...

lucu plak tgk bayi tu.

Iela Fazielah said...

Azekzk: mmg lucu..tpkan...mmg itulah hakikiat bila tido mlm2... mcm2 style dia buat.. kita pama ni mmg tido gaya tu

Aleeya (Yaya) said...

hihihi kiyut...mmg anak dara yaya pun camtu gak kekdg kekekekeke tp skrg da 5 thn dia amik position tepi dinding..da ajar suh tido katil n bilik sendiri..alasan...takot antu tangkap dia..haihhh nth bila la nak bani tido sendiri tak taula ...

Iela Fazielah said...

Aleeya: sama mcm syafiqah.... dah 6 thn.. tido dgn kitaorg jugak..tp kat tilam sendiri.. tepi katil kitaorg..cuma ragam tido baby dlm gmabr ni lebih pd irfan...mmg kelakar

sall said...

sian papa dia, siap jeling ngan mata kecik je. Anakpun hal. tahan je le...hehehehe

- dieyana - said...

hihkihk, macam kami gambar tu... tapi kami 4 beranak..muat2 satu katil..lagi teruk, mcm2 gaya..ihkhihk

mamalieyna said...

kiut betul~ hikhik..

Iela Fazielah said...

-dieyana-: muat tu sekatil 4 org... ila xmuat dah... maklumla.. kami kan beso2 belaka... heheheh

Related Posts with Thumbnails