Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

KR Red Healthy Day 2012....

smlm....sape pergi terjah KR Red Healthy day???
sila angkat tangan!!!!!
Daku pergi ye....seperti yg dirancang....
paling best... xramai org masatu....
seronok sgt....

ok...ceritanyer...
jam 2 ptg tu aku ada appoinment check-up baby kat PK Sri Kembangan...
sgt2 bertuah bila smlm mmg kat klinik tu lengang je org...
jam 4.15 dah abis check up...
terus gerak ke KR Jusco Ekuin...
hubby pulak dr klinik terus gerak ke Taska Irfan utk jemput irfan...
then kami jumpa di KR Jusco Ekuin...

dah smapai awal..

 kami yg baru samapi

terus orderla...
mcm biasa.... menu dia dah fix n standart

biasalah...minuman samapi dulu...
aku wajib order choc shake...tp kali ni order yg menu baru tu... double choc shake..RM11.90..
mahai betul

pastu makanan dia la....

owh.. utk anak-anak... diaorg order menu wajib yg lain...

utk syfqah n irfan..1 bowl of mac chez..RM6.00

ele.... suka...adik br sampai... 
lambat sampai pasal taska br mandikan jam 4.45pm tu..

irfan terus terkam Ice lemon Tea w/out ice

semangat adik irfan makan

papa pun mkn dgn selera...

tgk aksi irfan mkn ye


abis mkn....
leh minum susu lg.. sbbnyer taska dah buatkan susu...

bilnyer pulak...
free menu pun still bayo mahal... tp kira ok la..
RM53.15 ok....

pastu...konon nak jln2 kat dlm JJ n nak cari novel kat Popular...
leh pulak tgh belek buku irfan dtg kat aku n ckp...
Irfan : "mama...adik nak beyak la....adik cakit peyut ni..."
aku: "beyak la dik.... uk..uk" 

dia tertonggeng2 pegang buku sambil meneran taik...
xsmapai 5mint... satu kedai buku bau taik ok...
terus xjd beli buku...
dan2 terus balik.... punyerlah azab nak smapai rmh...
satu kete bau busyukkkkk!
 bkn xde pampers dlm kete...
tp xkosa nak ulang-alik masuk jusco semata2 nak cuci berak....
itulah kisah smlm.....




11 comments:

- dieyana - said...

tak tau pun semalam ada KR red healthy....dia buat setahun sekali ke apa? ada menu special la ek hari tu? lama tk g KR...

.:nhalilah:. said...

eh.. mahal betul.. macam rege 2 set quarter chicken

lydzar said...

tahun ni tak pegi pon. cik abe pon balik lambat..

mummy_ayu said...

semalam ingat nak terjah gak tapi ramai beratur..plus lupa pakai merah pun..

Iela Fazielah said...

-dieyana_: ala sayangnyer.. ila dr last announce dr last week dah pasal red day ni

Iela Fazielah said...

lydzar: kalau balik lambat mmg xleh pergila... waktu puncak pun mlm tu..sure xlalu nak beratur

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: ila selamat xyah beratur sbb dtg time org lom blk kerja lg... tp lepas tu jgn cerita.... jam 5.00pm je... semakin ramai org kat situ

iizla said...

sian adik, mama lambat basuh beyak adik...huhu

Iela Fazielah said...

iizla: dia ok je..... kasi peram sikit taik dia..haha

NzA said...

sedapnya..nasib baik akak baru lepas mkn....he...

pndainya irfan cakap.....
pewangi dr irfan ek...semerbak gitu....

Iela Fazielah said...

kak Nza; itulah pasal

Related Posts with Thumbnails