Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

...ms muda2 dulu....

saje nak tepek gmbar lama...

me @ 21 years old

n him @ 17 years old
believed it or not....haha...


aku rasa kalau aku jumpa dia masa tu @ 1997..
mmg dia xheran aku... sbb dijamin dia perasan hensem giler....
tp kalau la dia sekacak n sekurus mcm ms tu (1997) sekarang ni... bahagianyer...
tp skrg pun bahagia jugak...:P

sbb ms jumpa dia kat U...
dia dah rupa mcm skrg.... haha....
me & him celebrate my 21st bday kat Mc'D Sri Serdang with my roomate

"sayang... jgn marah....just teringat dulu2..." 


12 comments:

iizla said...

kalau dah jodoh, size doesnt matter!!!

damien said...

tak marah sayang je

- dieyana - said...

kihkhik, comey! sekarang lagi comey! ;-))

- dieyana - said...

kihkhik, comey! sekarang lagi comey! ;-))

Iela Fazielah said...

iizla: iya betul.... saiz doesnt matter... sbb ada org.. dulu2 slim dah kawin jd bam2 kan....sy bersyukur sbb dia maintain mcm tu jgk...haha

Iela Fazielah said...

damien: xleh marahkan.... kena terima hakikat

Iela Fazielah said...

dieyana: skrg mmg comel... muka sudah berubah...tp badan maintain....

mummy_ayu said...

ala sweet..siap hubby komen lagi...

tu la yg best tu..kenangan..tak kira la mcm mana pun..sayang tetap sayang..

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: betul tu..kenangan terindah....

MamaYatie said...

dulu blakang cite...janji cinta...wakaka..

Aleeya (Yaya) said...

kurusnye ila...skali skala terkenang mmg best...yaya masa 21 gemok ...da kawen n beranak skrg kurus plak tak tau nape..mkn byk pun tak mo nek da brt...lepas bersalin aritu lagi la...kurus kering..ni ade la isi sikit ...mcm2 kan...memori silam hehehe

Iela Fazielah said...

yaya: pelik tu... lepas beranak jd kurus.....bestnyer... tp kurus sgt pun xbest...

Related Posts with Thumbnails