Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Nak redeem ape ye???

Saje je bukak web WyethNutrition Malaysia...
syfiqah kecik2 dulu minum susu ni...
jd nyer xpernah miss antar senduk susu....
dan hasilnyer... bermacam2 hadiah dpt redeem...

irfan pulak... 1thn 6 bulan dia menyusu badan sepenuhnyer...
bila dia stop minum exclusive... aku bl balik susu Progress S26 ni...
dapat la kumpul balik senduk susu ni....
dan hasilnyer ada byk ni pointnyer....


ada 960 point...

lepas pikir2...still xtau nak pilih pe...
rasanyer nak pilih bendalah ni lah...

hmmmm.... nak redeem brg memasak tp sayang pulak...
dpt 1 brg je.... 
mcm ni leh claim 3 brg...
xsabar nak dpt barangnyer.....


4 comments:

Adyshariz said...

s26 gold ke ilah? akak pon cam nk try jer brand ni, anak akak takmo susu sustagen tu dah..skrg tgh minum enfagrow..

.:nhalilah:. said...

termometer... senang nak monitor anak demam..

Iela Fazielah said...

adyshariz: aah.. S26 gold progress la.. cubalah susu tu...kalau dr baby br lahir dulu mmg anak2 ila minum susu ni je

Iela Fazielah said...

betul kak.... nak bl asyik la tak terbeli...kalini nak redeem je

Related Posts with Thumbnails