Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

selamat tahun baru 2012

salam tahun baru utk semua...
terlambat sudah nak wish....
hari ni dah masuk hari ke 2 ditahun baru 2012....
pape pun azam tahun baru thn ni 
nak enjoy life n banyakkan menabung...

paling best.....rezeki yg mmg bertuah utk thn ni adalah..
percutian 4hari 3 mlm ke Disneylnd Hong Kong...


insyaallah...klau diizinkan Allah....
xde aral melintang....dpt la kami menjejakkan kaki ke sana...
mcm mana leh dpt percutian secara percuma ni???
nnt aku story dalam tajuk Annual Dinner PBJV Retro nite ok....

percutian ni masih lg dlm perbincngan...
sbb thn 2012 ni mmg sgt2 mencabar dr segi kewangan dan budget..
bayangkanlah dgn pertambahan ahli keluarga baru yg bakal bertambah 2012 ni...
insyaallah...mudah2an Allah mudahkanlah perjalanan hidup kami sekeluarga...

moga baby yg bakal lahir nnt sihat walafiat, sempurna sifatnyer...
dan panjang umurnyer.....
pada semua.... Selamat Tahun Baru....

p/s: esok anak2 dah stat skolah ek????
rutin lama berulang kembali.....huhu

2 comments:

alyyani said...

wah kak rezeki! pegi kak. date boleh pilih ke? sy ada tanya kawan2 yg penah pegi hongkong belanja utk 5 hari termasuk shopping 4ribu. sebab duit kita 2 kali ganda duit sana. yg mahal hotel je. lain2 affordable. gaya mcm penah pegi je kan. heheh..

Iela Fazielah said...

alyyani: masalahnyer xpernah pergi melancong pun luar negara ni...pestime ni...ikut hati mmg nak pegi sgt ni... hari ni momok br gi opis nak tanya detail pasal vacation ni... nak tau gak kalau bwk anak 2 org bape la kena top up ni... hadiah ni bernilai 6k utk 2 org

Related Posts with Thumbnails