Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Happy Birthday to Adriana Syafiqah ~6th Years Old~ 8.3.2012

today is a big day for my lovely daughter..
Adriana Syafiqah....
genap arini umor dia 6 tahun....




bgn pg tadi jam 6 pg xyah kejut...
bersemangat dia...mcm biasa lepas mandi dia solat subuh berjamaah dgn mama dia..
tp arini masukkan slot bc doa sama2...
doakan kesejahteraan utk anak tersayang...
rasa kejap je ms berlalu...
dia dah pun umor 6 thn....

syafiqah ms br lahir 6thn lepas... berat :3.56kg

dah alhamdulillah..hingga harini... aku masih lom bersalin...
jdnyer... aktiviti nak hantar brg dan kek ke sekolah berjalan dgn lancar..
smlm amik je kek kat bakers cottage ada gmbar Snow White.... 
suka giler dia...
cuma ingat nak buatkan dadih utk kwn2 syafiqah xberkesampaian..
sbbnyer... bekas dadih ada 12 je... ingatkan byk lagi...
kwn2 syafiqah tadika HO + ABIM ada 34 org...
jdnyer... hanya dpt bg goodies dan kek je...

gambr nnt ai upload ye..
sbb camera still kat cikgu lg... td xjoin pun celebrate kat skolah...
xlarat nak ulang alik....
hopefully... she's enjoyed her bday celebration...
insyaaallah.. xde aral.... 
bln Mei nnt nak buat aqiqah utk baby baru + bday party irfan + syafiqah 2gether2...
rancangannyer la...

to my beloved doter...

Mama ucapkan hepi bday syang...
moga syafiqah jd anak yg soleh lg beriman..
moga dipanjangkan umor dan diberi kesihatan yg baik...
jd kakak yg penyanyang utk adik2 dan jd anak yg soleh utk mama & papa...
disayangi oleh semua kwn2.. family dan cikgu....
dan belajar rajin2 supaya berjaya di dunia & akhirat... amin....


12 comments:

notti netti said...

happy besday!!!!!!! eheheheheh

mummy_ayu said...

happy buzzday!! semoga panjang umur, murah rezeki, sihat & gembira selalu...and semoga jadi anak yg solehah..amin

Iela Fazielah said...

notti netti: tq untie nett....:D

lydzar said...

happy birthday syafiqah

Iela Fazielah said...

tq untie lydzar....

alyyani said...

happy 6th birthday syafiqah, jadi anak yg solehah kepada mama dan papa, dan jadi kakak yg responsible kepada adik2 ye. :)

Adyshariz said...

hapy birthay fiqah, moga jadi anak yg taat pada ibu bapa dan berjaya mcm papa n mama nya...

dh jadik anak dara, kejap jer ;)

- dieyana - said...

hepi besday syafiqah....cpt betul masa berlalu.... (muka syafiqah nampak matured!)

eRiNsZ said...

best birthday kakak....
heharap thn ni dpt join partyb korang hihihih

sall said...

Happy Befday Fiqah. Dah Besaw nanti aunty sall datang meminang. boleh ye mama iela.

gewecun said...

happy befday adriana Syafiqah:-)

MamaYatie said...

happy belated birthday fiqah..
sowi sngt auntie lambat wish..punyalah bz last week...huhuhu...
tak sabor nak nengok gambor celebrationnya..

Related Posts with Thumbnails