Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

best pulak novel ni...

novel... SEBENARNYA SAYA ISTERI DIA...


dari Karya Seni...
sempat sambar novel ni sebijik ms gi jusco aritu...
dah abis bc pun...mmg best citer dia...
 tgh boring giler ni...
td dah langgan 3 buah novel dr Karya Seni...

1. Suami Aku Ustaz 

2. Usai... Aku Terima Nikahnya


3. Kampung Girl

thanks mummyayu yg suggest kan bl kat web Karya seni ni...


dan xlupa...3 novel lg dr Kaki Novel...
1. Dia Segalanya


2. Isteri  Separuh Masa

3. Bini Aku Tomboi ke?


kata br dpt gaji siap tunggakan....
muahahaha... tgh kaya giler ni...!

mcm nak mkn ayam kenny rogers la pulak utk menu mlm ni...
ayam panggang blackpaper utk org pantang boleh kan???

amik set kenny's family meal tru KR delivery...
yum2!


4 comments:

Kira Kekuri said...

wahhh tak sangaknya suami aku ustaz da kuar. huhu hari tuh baca dekat on9 je. huhu. nak beli :DD

mummy_ayu said...

kampung girl dah baca..memang best. yg lagi dua tu lum baca lagi....tgh tahan nie sbb taknak beli online..nak terjah pwtc jumaat nie..

sebenarnya saya isteri dia ..memang best..

bini aku tomboi pun dah baca..menang best..wah..layan novel je la dalam pantang nie yer...

Ayu pun plan nak makan KR gak..tak malam nie..esok kot..yum yum..

sumysya said...

wah...banyaknya..mau lebam mata baca...

adianiez AIDA said...

aida tak minat baca novel hu hu hu sebab tak sabar. da le tebal! kagum dgn org yg sabar membaca, mcm iela :)

Related Posts with Thumbnails