Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

bila teringat rasa kelakar lak

hmm...
eceli aku masih teringat2 pasal benda ni
sbb tiap kali nak tido je... tgk benda ni mesti teringat2 balik kejadian ni

eceli pasal benda terakhir aku buat sblm bersalin aritu...
kalau sesapa bc FB aku 29.03.12 yg lepas..aku mention mcm ni


dan serius....semua benda yg aku catatkan dlm FB tu mmg aku dpt buat...
kalau nak tau...aku keluar time tu jam 11.30 pagi...
tempat pertama aku pergi adalah ke Jusco Equin...
sbb nak renew` lesen memandu kat pejabat pos dlm jusco tu..
lepas tu br gi soping...
kalau ikut hati mcm xlarat nak jln kaki nak msk jusco..
tp sbb aku mmg berazam n tekad nak bl benda ni ..aku gagahkan diri jln jugak msk ke area bantal2

aku bl bendalah ni



beli bantal ok.... harga dia RM90 sebijik...tp kan tgh sales
dpt la half harga....
hubby siap tanya...apsal awak bl bantal ni???
alasan aku sbb tiap2 mlm aku xdpt tido lena...
aku perlukan bantal yg boleh ransang minda dan bg terapi kat aku supaya leh tido...haha....boleh camtu...

then br gi bank...
ms kat bank ni lg la... boleh irfan tido dlm kete...
nak taknak aku terpaksa dukung irfan yg seberat 15kg bwk msk bank 
sambil tu tulis borang sambil berdiri....
ms ni terus rasa sakit kat ari2 dah....

hambik aku mlm tu stat rasa sakit...esok terus terberanak...
tu yg aku rs nak tergelak je bila tgk bantal ni...
lg pun sorang jiran aku kan siap tulis kat dlm FB tu....
balik shoping terus terberanak...hah...masin betul mulut dia...
mmg kenangan xleh dilupakan lah...

7 comments:

lydzar said...

akak, sama macam time saya nk bersalinkan Hilda, hari sebelumnya tu terpaksa dukung hadif merata2 kt pasar tani. mmg dia tak mo renggang langsung. ni kira exercise la kan..senang bersalin :)

sumysya said...

ni la ibu yg berdikari namanya..bravo sis...

mummy_ayu said...

sempat buat semuanya plus hopping..cayalah..

mummy_ayu said...

lupa nak tegur tadi..dah tukar dah nama blog kat header tu.. :-)

mummY daniSha said...

heee..sy dulu pergi cek up je pun..tp terus kene tahan wad huhu...dr amek cuti..terus jadik cuti bersalin hee

MamaYatie said...

hihi..masin mulut dia yer..agaknya sbb banyak sngt ila jalan..terus bb nak kuar..hihi

ieedaz @ mama_isha said...

gagahnya dukung irfan lagi tu..tp ade hikmah gak, terus bersalin kan.. yg penting semua urusan dah settle, hati pun sng!

Related Posts with Thumbnails