Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

good luck kakak....n kisah whole week

owh...n3 terlewat utk mama wish kat kak long syafiqah...
GOOD LUCK 4 UR MID TERM EXAM at Tadika Ho..
since awal April aritu dah dpt jadual exam syafiqah...
punyerlag liat minah sorang tu nak bc buku....
konon2 dia rs dah pro sgt la tu....
bc buku laju2....
xpe la kakak..harap kakak dpt jwb soalan periksa dgn baik...


harini hari ke 3 kakak exam...
sib baik papa xjd gi outstation...
kalau x..kalut mama ni...
dah la lom abis pantang lg....haih....

oh ye...next week bday abang uda Irfan...
jgn tak tau...
ari ahad lepas...
gigih aku kluar kejap gi jusco semata2 nak bl goodies utk party irfan nnt
bkn xmoh suruh hubby bl...
susah la nak describe kat dia nak suruh bl mskanan ape....
last2 aku drive kejap ke jusco.... xsampai 15minit bl brg dah balik da...


tp bkn terus balik rmh ea..aku sempat singgah gi butik Avon kat putrawalk...
haha....semua pasal nak bl nursing bra Avon tu...
cuba jaya tanya kot ada size n ada offer..sib baik ada...

Trisdiana Nursing Bra by Avon

dah tempah kat kwn opis dah nak sebulan...xdpt2...xde saiz la tu
last2..terus jd members pulak.....
samabr terus 3 helai nursing bra n seset underware...
bkn pe... semua bra rosak pasal dok sapu minyak 1 bdn dr 1st urut aritu
abis bra kaler kuning.. nampak kusam sgt!
tu yg kena bl baru tu

gilerla aku..lom abis pantg dah leh gi soping...haha...
tp pasni xkuar mana dah,,,
just tunggu 30hb nnt nak bwk Imran gi cucuk sebulan
balik tu plannyer terus ke nursery Irfan utk hantar kek n jajan
kali ni irfan nak kek ULTRAMAN ok!
mlm ni nak suruh papa irfan gi Bakers Cottage suruh tempah kek Ultraman tu....
tinggal nak pack jajan je...
lom dpt ms lg.. 
budak Imran ni siang2 asyik nak berkepit je... xleh buat keje lain lansung!
skrg ni sedang taip post ni sambil kendong dia dlm baby carrier...lenguh pinggang ni weh!
ok..daaaa....sekian utk laporan minggu ni....adios!

8 comments:

mummy_ayu said...

oo..lum abis pantang dah gie jenjalan yer.....
tapi memang pun..tak tahan kan? tapi Ayu tak dapat la..ngan Ibu kan...

dear, try beli novel karya seni..(online)..best2 gak..kalu beli online dapat less RM 3..mana tau nak tukar selera..dari kaki novel kan?

Iela Fazielah said...

hmmmm ok gak... nak try la....karya seni ok buku dia..biasa illa bl kat popular je....

MamaYatie said...

good luck fiqah! nurin belum exam, may nnt baru exam..hari ni ujian bulan apr

hihi...sempat lagi Mamanya buat persiapan besday abg uda..

Iela Fazielah said...

mamayatie: sambil2....rs xlengkap hidup kalau xbuat sesuatu utk anak

kasihibu said...

masa yg paling seronok adalah bila anak kecil tu bercerita pengalaman dia periksa ;p

Nadra Farissa said...

good luck kakak fiqah!!! :D

mummY daniSha said...

gud luk kakak...kecik2 dah ada exam kan..dulu2 time kite baru belajar abc hehee

Iela Fazielah said...

pd semua..tq..doakn syafiqah dpt jwb soalan exam dgn baik...

Related Posts with Thumbnails