Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

mahalnyer kos penghantaran pos laju ek?

lama rsnyer xbl brg online ni....
selalu bl novel je kat kakinovelcom...
tu pun kos penghantaran F.O.C.... so mmg la xtau...

eceli ms bl CD aritu mmg terkejut la dgn harga kos penghantaran pos laju aritu kena caj sampai RM22..
tp malas nak pikir sbb bl brg byk.. so xterasa la...

smlm nak bl botol susu Bumble Bee tu kat lilkaistore.com...
nak klik brg lain xde yg berkenan...
dah ushar kat online shop yg lain xde offer yg sebagus lilkaistore bg....
so konon compom la nak bl...
skali...tgk harga kos delivery tru pos laju malaysia RM20 ko....
botol kos RM69 +deliver RM20 = 89... mahalnye!
terus dok pikir 18kali ni nak bl ke tak?
tp bila dah bahagikan kos sebijik botol dgn harga belian + penghantaran still murah..
baru cecah RM 4.45 sebijik botol

nak bl botol susu MLO terasa mahalnyer sbb 12 bj rm65...
tp xde yah byr delivery sbb leh bl kat kedai dia je...
tp still mahal...sebotol harga dia RM5.41..
tp botol MLO xtahan la.... cepat pecah n warna tulisan cepat hilang...

isy...xbl kang botol dah xde ni... tinggal 8 bijik je free ni... 
stok setakat hingga harini dah kumpul 20 botol...
edeh.... blur kejap...

7 comments:

mamayusuf said...

Xyhla bli botol mhl2.dr dulu saya guna botol autumz.bli kt littlewhiz.com.cpt smpi n murah.pagi order n byr,ptg dia pos.esok smpi.tryla check.saya byk bli brg bby kt sini.

mamayusuf said...

Xyhla bli botol mhl2.dr dulu saya guna botol autumz.bli kt littlewhiz.com.cpt smpi n murah.pagi order n byr,ptg dia pos.esok smpi.tryla check.saya byk bli brg bby kt sini.

Iela Fazielah said...

ila dah usahr gak kat liltlewhiz.com..selau gak bl kat situ..tp xde offer yg menarik...tu try bl kat temat lain lak...

lydzar said...

aiks takkan beli botol jer, delivery dia sampai rm20 kak?? biar betul. kan ikut berat. setakat 2-3kotak storage botol, tak berat sgt lah..

sall said...

Biar betul...mahalnya!!!

adianiez AIDA said...

memang mahal! aida kalu ada nak beli online, tunggu time offer or free postage :) time tu le aida galak membeli...

ddlea said...

Pos jadi mahal sebab pakai volume metric. Kotak deorg akan caj pakai kaedah tu. Klu brg biasa, 6hengget jer...

Tak yah pakai botol ngah. Pakai plastik jer. Bekas dadih tu pun bley. Akak gamble je pakai plastik eskrim...muehehe

Related Posts with Thumbnails