Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

redeem brg offer dr S26 Mama club

pepagi dpt msg kat handpond dr S26 mama club...
ada offer redeem brg...brg yg dah lama aku ushar lak tu...
mmg xleh tunggu lama2 la..
sbb offfer tu untuk harini je n while stock last...

meh bc msg dia:

RM0.00 FOR ONE DAY ONLY! 
While stocks last, redeem Faber Handheld Chopper for 480pts.
Valid on 26/4 for S-26 MAMA Club Members only.
Call 1800885526 to redeem

ni rupa brg dia:

bodo2 pun harga bndalah ni RM 150 gak la...
bole buat blend bubur imran n puri dia nnt..hehe..
kalau x offer....
nak redeem chopper ni kena ada 950pts..
ni dpt half je..


pada ibu2 yg members S26 club mcm Syana & anje mama balqis...pe lagi.
.cuba check point..kalau cukup leh redeem! kalau berkenan la...

6 comments:

SyaNa said...

dpt gak sms
nnt nak usha la

Nadra Farissa said...

huuiiish.. mcm best gaks... huhuhu... tp saye bukan member.. kene beli la gamaknyer

Iela Fazielah said...

syana: ushar jgn xusha

Iela Fazielah said...

Nadra Farissa: mmg kena bl la jwbnyer... sbb bkn mamber

adianiez AIDA said...

walaupun nampak bodo, harga mahal ekk? makne nyer, byk guna nyer tu iela :)

- dieyana - said...

bestnye dpt nih, penah nak suatu masa dulu...tapi tk beli2..hehhe

Related Posts with Thumbnails