Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

sikit2 lama2 jadi bukit kan..??

since last week dah start buat stok...
azamnyer..sehari sebotol..
ada gak kalau susu meriah sikit...dpt tarik 2 botol...
hingga hari ni dah dpt byk ni...

syok nyer!
kira seminggu dah dpt 10 botol...yeah!
ini yg buat semangat berkobar2 ni
utk Iman Imran..insyaallah...mama cuba beri yg terbaik utk kamu n anak2 mama yg lain..

tp bila kira2 balik botol..
apsal botol ada dlm 30 bijik je...
rasa dulu mcm byk...
owh..br ingat.. ada tu bg kwn..
ada tu pecah...

nampaknyer kena order botol br nih!
dah ushar botol Bumble Bee kat lilkaistore.com
bl twin pack (8bottle/pack) dpt free lg 4 bottle = 20 bijik dgn harga Rm69..berbaloi2 ni


p/s: tgh tunggu papa bg greenlight + backup utk bl Madela FS tu...kalau dpt...lg berkobar semangat!haha!

11 comments:

- dieyana - said...

syoknye iela, dieyana tgk. syabas! semoga terus bersemangat....

Iela Fazielah said...

dieyana: tq..bila tgk hasil mcm ni br lah rasa lega..

lydzar said...

boleh punya! chayo3!!

kak ilah, mintak la big bos sponsor set TripleM dari Kedai TripleS sekali utk proses penyusuan lebih Ummppppphhh heheheh. sempat nk promote :P

damien said...

Agak2 la jugak saya bukan kerja cop duit

eRiNsZ said...

charyurk iela... happy bf..laling..bestkan klo stok meriah... daku kmbari bsmangat mneruskan hari-hr surem huhuhu bby da 1thn 2bln.. susu pon makin mrudum huhuhuhuhu

mummy_ayu said...

wah.best tu..caiyok caiyok!!

mamalieyna said...

syoknye,,, alhamdulillah..murah rezki tuk anak kan..^_^

alyyani said...

go kak ila go! hehehe.. suka je tgk org fully bfeed ni. ingst lg kila nasihat kita mcm2. tp tu lahm tak dpt encouragement. huhu...

RahsiaSocialBookmarking.com said...

banyaknye...

p/s: Bakal menggegarkan dunia blogger pada 30 April 2012: RahsiaSocialBookmarking.com
Rahsia Jana RM45,000 dari laman komuniti!

MamaYatie said...

Alhamdulillah..murah rezeki imran...
semoga terus gigih yer ilah...

nape tak pakai hak jenis plastik bag tur? jimat ruang sket..hihi

Iela Fazielah said...

xminat la mam yatie yg plastik beg tu... rs leh muat kot esbx tu utk letak stok ni...

Related Posts with Thumbnails