Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

teringin nak tukar ke pump ni

td dok google2...
jln2 cuci mata...
tebaca pasal kisah si Madela Freestyle ni...
mcm menarik je....
lenguh pakai spectra3 ni skrg..
ada hati nak tukar baru...
harga pun mcm ok je......
nnt nak pikir2 balik....

sesapa ada guna Madela FS ni leh citer sikit x?
pernah tgk doctor kat opis pakai Madela ni tp bkn FS kot..bunyi dia agak bising berbanding Spectra..
tp xtau la... sbb tgk gamabr je...
cer cite sikit sape2 yg ada pengalaman pakai Madela ni...

owh..teruja rasa nak tempah 1...
harga siap pos RM 1650....worth kan?
siap ada 1 thn warranty...
harga sebenar RM2299....


Freestyle is designed with every mom in mind. The choice is in the palm of your hand!
  • Hands-free accessories provides the freedom for true pumping mobility
  • Rechargeable battery allows for 3 hours of pumping time per charge
  • Small and lightweight weighs less than 1 pound and can fit in the palm of your hand
  • 2-Phase Expression technology smart and powerful pumping that is proven to mimic a baby natural nursing pattern and get more milk in less time
  • LCD screen, digital display  lit screen provides a digital display that can also be used as a nightlight for those late pumping sessions
  • Memory button  allows mom to save her favorite pumping pattern for ease and efficiency for the next pumping session
  • Cute tote bag holds pumping essentials and more. All of the coordinating accessories are removable, so tote can be used separately.


8 comments:

MamaYatie said...

mesti semangat nak mengepam tengah menggebu2 ni...teruskan perjuangan...yeahh!!

- dieyana - said...

dieyana pun teruja ... kumpul2 duit...hehehe

- dieyana - said...

dieyana pun teruja ... kumpul2 duit...hehehe

dib rosli said...

hi, i nak let go my freestyle, bleh view kt my blog. sangat sekejap je guna (less than 2 months) so condition is like new. if berminat bleh nego thru e-mail.

btw reason nak let go bukan sbb pump ni tak bagus, sangat bagus sbnrnye, cuma takde rezki i nak bf my baby lama2 :(

thanks.

anastasia said...

kak try add fb Kedai Avent Murah..if xsilap FS ni die jual 1400 jer..try la tnya..

alyyani said...

kak iela mmg sesuai sgt pakai medela FS ni kak. utk yg fully bfeed mom. momok mesti setuju, kan momok kan? :) investment yg berbaloi.

Iela Fazielah said...

alyyani: momok xkuasa nak melayan... dia ckp rugi bl adalah sbb mahal sgt...haha

damien said...

memang la mahal. saya tengok dari sudut practicality bukan sebab sedap mata memandang je.

Related Posts with Thumbnails