Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

alhamdulillah....

alhamdulillah...akhirnyer....
impian utk memiliki dan mengunakan pump idaman Malaya telah terlaksana...

tq to my hubby yg sudi tong2 beli...
insyaallah..ai cuba melengkapkan penyusuan susu ibu utk anakkanda terchenta selama 2 thn...
dgn sokongan moral dan fizikal dr u ye sayang....

cuma sikit ralat..xperasan..Madela FS UK dan US ada byk perbezaan jugak rupanyer...
ingatkan madela FS Swiss je.... UK punyer spec hampir mcm Swiss...
yg ai punyer dr US... FS 2012 US xde belt, bottle stand, main adapter & ada 1 travel cap je...
oh..sgt2 ralat disitu.....

ingatkan dah habis study dah b4 nak bl..rupanyer still terkena gak....
xpela...nak watcamne...dah tuhan nak kasi rezki kat org tu...kita pun bl kat dia...
er...ai bl harga RM1.5K....xmampu nak amik dgn warranty dr Lactaequip tu yg harga mmg RM2K la kan... 
but still ada warranty 1 year by supplier ni

utk Iman Imran..
mama sgt gumbira.. rezki adik utk mama
dan rezki ni pulang blk utk adik


oh ye...untk 1st time pump pg td..
mmg sgt amazing rsnyer...hasil perahan masih jumlah yg sama....4 oz tp 10minit dah dpt byk tu..
selalunyer guna spectra 30-45 minit br nak dpt byk tu.
mmg best la pump ni...
bak kata sorang mama tu yg br bl pump ni nakckp
"NO PAIN BUT MORE GAIN"



1 comment:

- dieyana - said...

alhamdulillah, dah dapat freestyle...jeles ai! ;-))

Related Posts with Thumbnails