Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

kawan baru syafiqah..

syafiqah ada kawan baru tau..
baru je dpt minggu lepas...
saiz kwn syafiqah ni....lg besor dr dia...
tp kawan dia ni selalu teman time tgk tv n waktu tido je..
nak kenal sape???
japp ea...
tgk muka fiqah dulu...

gmbar ms mkn2 sambut aniversary mama n papa last week

ok...
meh tgk rupa kwn baru syafiqah ye...
sgt comel n besar...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
ni ha dia...
tgh dok sorang2 layan diri...

n kini...dgn tuan punyer kwn ni..

ha...betul tak beso???
lg beso dr syafiqah kan???

nak tau sape bg???
hm.. BONDA syafiqah yg bagi...
sempena BIRTHDAY SYAFIQAH 6THN 8.3.2012 yg lepas.
tq bonda!!!
xpela w/pun dapat dah belated...janij dapt...
bonda tu bizi sgt smapai xdann nak bl hadiah fiqah...

now...mama syaifqah tgh projek bilik tidur syafiqah..
mama ada 2 minggu b4 naik keje balik
nak kemas bilik syafiqah supaya kakak leh tido dgn abg Irfan pas ni
nak bl katil br utk abg...
daaa


v

10 comments:

MamaYatie said...

wow! besar amat....
suka la gegirl dpt teddy bear besar..
sapa bonda?

Iela Fazielah said...

MamaYatie: bonda tu kakak ila...dia suruh anak sedara gelarkan diri dia Bonda...hehe..

Nad @ MamaZN said...

besarnya bear die..!
kene belikan katil gak ni, hehe

mummy_ayu said...

wah..besarnya..Ayu dulu pun suka sgt kumpul teddy bear...ada gak yg besar mcm nie la lebih kurang...suka sgt peluk time tido..but pas kawin..semua kena tingal sebab dpt teddy bear yg boleh peluk balik..he he he..now kumpul teddy bear untuk Iris la pulak

ieedaz @ mama_isha said...

bestnyer dapat besr besar camtu! aunty nk pinjam bole x syafika?..hehe

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: kelakar la..teddy bear leh peluk balik tu..haha...ni kakak ila bl kat jln kenangan wholesale market...dr Rm200 lebh tinggal Rm80...gi ler terjah...

pena rozie said...

comelnyer gegirl...

zailamohamad said...

bestnya kalau anak2 tak tidur sekali ngan kita..anak2 zaila masih xnak berenggang lg..tunggu besar sket memang wajib paksa asing tidur ni..hehehe

Kesuma Angsana said...

alala bestnyer teddy bear tu... salam kenal n dah follow u ye!

Iela Fazielah said...

zailamohamad: anak2 ila pun sama xmoh tido asing...la ni tekad nak pindahkan diaorg..kena bikin bilik elok2 dulu..harap diaorg nak le pindah tido kat situ

Related Posts with Thumbnails