Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

stok novel utk bln september

hmmm br dpt td 2 novel ni..
bl dr kakinovel.com
stok utk dibc bln september ni...
ni..belum msk september gaji dah tinggal cukup2 mkn je ni...
adeh.. rs tercungap2 la pulak...
 sib baik dah soping awal2 gaji aritu
so... pasni xde duit nak mkn nasi... kita dok diam bc buku tahan lapar ok...
hehe...



5 comments:

Nad @ MamaZN said...

Ya Allah kak..syoknye!
masih ada masa lagi nak ber novel
sama mcm mummy ayu..
saya ni, dulu rajin le membeli dan membaca..skrg ni, kalu beli pun taktau bile nak bace, huhu!

mamalieyna said...

KAKI NOVEL BETUL...EINA TAKTAU MANA MASA NAK CURIK TUK MEMBACA..HUU~ TIME CUTI BERESKAN KERJA RUMAH N JAGA ANAK JE, MASA TUK DIRI SENDIRI TERHAD SUNGGUH..HUU~

DULU KAKI BNOVEL JUGAK..JELES NI..HEHE~

mummy_ayu said...

dua2 Ayu dah baca, now tgh baca cinta untuk sedetik lagi (karya seni)..best...
samala kita Ila..ada niat nak order lagi tapi mengenangkan gaji lambat lagi..so..kena hold dulu la..

psttt..pasal camera yg Ayu guna snap pi terbakar tu..camera exilim biasa jer.. :-)

Cho Zila said...

adik ipar saya sangat banyak novel yang dah dibaca nak di jual balik .. dia kata kalau nak amek ler tapi masalahnyer memang takder masaler pulak.... teringin nak der masa membaca novel baru der feeling dalam alam percintaaan

Dilla Ady said...

rajinnye akak layan novel ye..huhu..

dua2 ni mcm bez jek citernye..

Related Posts with Thumbnails