Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

stok novel utk cuti raya...

hehe.... mcm biasa...
dpt gaji wajib langgan novel lg..,
kalini bl utk bacaan sepnjg cuti raya....
mcm le sempatmembaca.....
tp xpe.... novel mesti bw kemana2..

ok..ni novel br dpt td dr karyaseni.my...



semua ni novel baru..
keluaran Julai & Ogos 2012..

skali... ada 1 novel ni yg tajuk SUAMIKU Encik Perfect 10! xde sampul..
mcm pelik..
skali bila buka dlm..rupanyer  autor dia siap sain..
wah...bestnyer!!!


dah stat bc pun tghari td sambil perah susu...hehe
now..nak order kat kakinovel pulak..
daaa

7 comments:

mummy_ayu said...

memang geng la kita..AYu pun dah order dah novel suamiku perfect 10 tu..emm..harap2 ada gak autograph nya..he he he..

Iela Fazielah said...

ayu: cerita suami ku perfect 10 tu mmg best la.. br bc suku buku... xsabar nak abiskan..mmg best giler!

Nadra Farissa said...

ilah.. kalo u ada contact org yg bleh cat tangga let me know ek... nak carik someone yg bleh diupah cat area tangga and murah.. :D

.:nhalilah:. said...

wahh.. sempat ke nak membaca novel time raya.. kalo akak tak sempat sbb sibuk kejar zahirul n kimi..

Iela Fazielah said...

Nadra Farissa: farah..xde la...ni projek cat sendiri... tp lom jln2 lagi ni...asyik tanggguh je

Iela Fazielah said...

kak nhalilah: ala akak.. dpt bc 4-5 lai kejap2 pun jadilah.. sbb rasa mcm ketagih bila xdpt bc novel tu

mummy_ayu said...

novel Ayu dah sampai tapi tak dapat la sign penulis. :-(

Related Posts with Thumbnails