Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

message rindu buat suami

dah seminggu hubby xde..
aku rasa tiap2 hari aku send msg rindu2 kat dia..
arini aku send MMS...
gmbar ni...


aku ckp....
aku miss dia so much...
aku miss jugak kat budak dobot yg hubby pegang tu...
serius aku ckp...
w/pun tiap2 hari aku jumpa imran...
tp aku xde ms nak uruskan imran...
nak main2 dgn imran
dia byk menangis terabai...
blk keje....aku kena uruskan mkn minum anak yg lain,
uruskan rmh dan pakaian anak2...
nak siapkan diri jugak..
bila aku dah settle semua...
bila aku peluk je imran...
dia minum susu xsamapi 10 minit dah tido...
aku xsempat nak main dgn dia...
aku sedih ok...sedih sgt...
cepatla masa berlalu....

owh sayang.... cepat2 resign syg....
kita dok sama2 kat rmh jaga anak2 ye....

6 comments:

- dieyana - said...

huuhhu, dieyana pulok rasa sedih..sbb boleh rasa perasaan 'rindu' iela tu...sekuat mana pun kita org perempuan tanpa suami di sisi, sesekali, hati kita akan rindu akan suami tercinta! moga iela dpt hadapi semua ini...

Iela Fazielah said...

-dieyana-: ila taip n3 ni mmg ila menangis.... xkuat mana pun kita pompuan ni kan....??tp terpaksa tunjuk kuat depan anak2 dan suami

Zura@Iwan said...

sedih bc n3 kamu....semoga kamu kuat ok....
sy pon pestime ada anak..bila hntr anak kt BS...mmg sayu tgk muka dia..tmbh2 dia dh taw kita tiggl dia, menangis2 gk le....huhu..

rasa tpk gk nk resign...tp mmg x leh lagi..huhu. tpksa la bkorban .

Iela Fazielah said...

zura@Iwan: jgn la resign keje... kita pompuan kena keje jugk..cr duit poket sendiri... nak byr loan ptptn ke..hhehe... tp mmg sedih tau tgk anak kecik ni.....muka baby ni lain la

alyyani said...

terasa benar kesedihan & kekusutan akak. tak tau kalau saya ada kat tempat akak. sedih. :(

Nad @ MamaZN said...

Sedih..sy cm dpt rase same..akak sbr byk2 ye...insya-allah akan dibalas dgn kebahgiaan yg berganda...lama ke suami akak outstation? Akak mmg supermak! Saya tabik kt akak!

Related Posts with Thumbnails