Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

betuah punyer budak.....

hai budak bertuah ni...
serius aku xperasan dia selalu buat mcm ni time aku syok memandu..
aritu terkantoi skali...
cepat2 aku snap gmbar...
pastu bergempita la suara aku menjerit suruh dia dok elok2 atas seat...
nak kete beso dah blkan..
nak seat byk..dah kasi dah...
skali...xmoh dok atas seat betul2..
dok baring tgh2 seat!

aku bkan pe...
aku risau kalau aku tetiba break emergency je...
pastu dia melorot ke depan...
haih.... mintak simpang malaikat 44...
takut ko...

ni aksi syafiqah yg membahayakan nyawa....


yang best tu tau aja mama dia nak snap gmabr siap buat tangan peace..
hai la syafiqah....
sabar jelah...
oh ye...ni waktu balik sekolah waktu ptg dr sekolah ABIM nak balik rmh..

4 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

note : anak2, jangan tiru aksi ini ! hehee..nakal lah Syafiqah

Iela Fazielah said...

Mrs. Yana: itulah....sila jgn tiru..bahaya!

Nadra Farissa said...

mmg bahaya!

Zura@Iwan said...

bahya tu...

sy kalau letak irfan kt bb seat tu pon dia duk x diam..huhu...

Related Posts with Thumbnails