Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

gaya poplook

owh...org dah lama pakai bj poplook ni ek?
aku br nak try...
td dah order kat www.thepoplook.com...
aku bl 2 helai dress ni...
xsabar nak pakai...
dulu br nak pakai dress bl kat butik kitschen..
skali terngandung... pastu terus xleh pakai dress tu..
ada 2 helai lak tu... sbbnyer bj tu aku bl saiz M..
konun dulu kan badan berjaya remove kat 15kg b4 mengandungkan Imran aritu..
skali lepas bersalin... dpt remove dlm 10kg je..
lg 5 kg kekal kat badan ni..
pastu.. susah bj xde butang kat bahagian dada..
sbb akukan susukan anak...
mana mungkin nak selak whole baju semata-mana nak b/f anak kan..
hehe...

ok.. ni bj aku order tadi..


dan selai lagi...




kiut miut dress ni...
xsabar nak dpt..

owh ye...free shipping ok!...bestnyer!


4 comments:

~aYu~ said...

ayu nak order gak aritu tp nak order pc hang terus ilang. maknanya tak izinkan ayu order la tu. skrg ni mmg trend kan.. nantila ayu pun nak try order kot ada lagi.

lovelywa said...

sy peminat poplook gak..ntah bape helai dah beli..tak menahan ok tgk baju2 kat situ..heheh

anyway, selamat berkenalan ye..date kite nikah tu sama laa..anak pun sama..sepasang jugak..heheh

NzA said...

cantiknya ilah.....lagi brtmbah cntik kalau ilah yg pakai..kalau dh smpai snap pic ye...mesti cantik.

Zura@Iwan said...

lawa poplook ni...nice..

Related Posts with Thumbnails