Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

i love You, Stupid...!

eh..best pulak novel ni..
aku order kat Karyaseni.com
for this month aku order sebijik je novel..
sib baik order sebijik..
sebb serius aku ckp..dpt je novel ni mmg aku terkejuz ok...
dia tebal sgt! mcm bc 3 novel pulakws..
meh tgk..aku tak tipu ok...



siap letak botol susu imran sebelah..
nak ukur ketinggian...

tebal giler kan??

pastu..citer dia best..
mukadimah je dah seronok baca..
pasal polis...wah....
Melur Jelita punyer karya mmg best la..

utk seminggu ni..
br nak masuk page 200 kot..
xdann nak bc byk2..
mmg skrg ni aku balik keje penat tahap kronik...
maklumle...org xde laki kan...sian aku....

ok la tu je nak update pasal novel kali ni
tp mmg kalau bl ni leh cover sebulan la...


6 comments:

Zura@Iwan said...

best ek novel ni...x minat sgt bc novel..hehe

zailamohamad said...

rajin Ilah baca novel..kalau nak cari buku motivasi bolehlah klik like kat kedai buku online saya ya
http://www.facebook.com/MKS-Kedai-Buku-Online

Thanks in advance:)

mamalieyna said...

rajinnye membaca.. herm..masa bila membaca tu>?..eina dok fikir mcm takde masa je, padahal dulu rajin je baca novel..

shuweet said...

fazielah, recommend la kat aku novel ape yang best2....tengah ade mood membaca balik nih..geram aku tengok novel2 ko nih....

momnsofea said...

i pun tgh tggu novel nih gak mgkin hari smp...x sabar nak baca ..he he klu hari smp leh gak i baca lama sikit sbb hubby i outstation 2hari..he he suka2..

iedchan said...

mak aihh tebalnyek novel..hehe
btw i folo u k..:P

Related Posts with Thumbnails