Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

layan nasi arab lagi

akukan...sebenarnyer kan...
dah muak makan nasi arab ni...
tp ada org tu kan...gila babeng tekak dia asyik la nak mkn nasi arab..
so...temankan jelah...
suka..mmg suka... tp selalu mkn jemu la pulak..
tp anak2 suka betul mkn...
like father like son/doter la katakan...
ni mkn2 kat restoren Saba cyberjaya last weekend....


abg muka lapar ms ni

aku n syafiqah....
aku perasan skrg..asal snap gmbar syafiqah mesti dia buat rupa ni..
hangin sungguh!


adik imran... polite n behave...dok kat kerusi diam2..
dia pun lapar gak ms ni...
dah time mkn dia pun



semua org mkn nasi..
adik imran mkn bubur...:D


lastly...
lepas mkn..wajib bak upah....
imran xsuka minum air kosong or msk...
dia tetap nak shushu mama dia..



8 comments:

~aYu~ said...

saya xpenah mkn nasi arab.. kesiankan.. hihi

zailamohamad said...

sesekali bolehlah layan nasi arab..tapi kalau selalu muak kan..

damien said...

nasi arab the best.

Nad @ MamaZN said...

Comey imrab bf tu hehe

mamalieyna said...

sesekali boleh la makan ni, kalau selalu muak pulak rasanya..hee~

sweet moment imran tgh BF tu.. ^_^

atfina said...

me always love nasi arab... but my other half tak suka la pulok.. so jarang2 benar dapat makan nasi arab :(

Dilla Ady said...

sy tak penah makan lagi nasik arab..nasik beriyani selalu la..huhu

Iela Fazielah said...

dilla: ala nasik arab ala2 nasik minyak...sedap..tp bosan mkn selalu..harga pun mahal...tp xpe..mcm akak...ada org belnja...hehe

Related Posts with Thumbnails