Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

mama miss kamu2.....

owh.... 2 hari yg menyesakkan dan menggemukkan
sesak aku rasa bila aku kena berpisah dgn anak2.....
berulang alik dr serdang ke sentul utk menghantar dan menjemput irfan dan syafiqah...
al-maklumlah....aku single motherkan....super mom lg tu...

aku kena attend meeting jbtn kat palm garden ioi resort
2hari berturut2 dr jam 8am smpai 5ptg....
mcm keje dah pulak....non -rest for whole week.....

then xde org kat rmh nak jg anak..,.
aku kena merayu kat cikgu taska imran utk jg imran hari ahad...
irfan n syafiqah,  aku mmg mintak jasa baik adik & kakak aku tlg jagakan
kalau semua nak kena hantar taska...
botak aku nak byr ot kat cikgu taska sampai 3 org...
time2 terdesak mcm ni lah adik2 sgt membantu..
tq siti, nurul & along jugak... sbbtlg jaga budak2 tu n bawak jln2
smlm utk 1st day aku kursus... 
pepagi jam 11 akak aku dah update gmbr bdk 2 org tu kat wangsa walk..
berjln sakan weh!

kat wangsa walk..
gmbar copy dr FB akak aku..

for 2nd day harini...
akak aku bw bebudak tu gi Pusat Sains negara tgk Dinasour..
tq along n siti..
aku pun xterbawak bebudak tu gi jln...

mama miss both of anak2 mama..terutama si Imran debab...then si abng cekeding n si kakak yg rajin
gmbar bersama ucu ami di prince court hospital last 2 weeks
lawat mummy wana yg br lepas lahirkan baby mikael...

ok bab menggemukkan pulak..
harus sbb mkn yg maha heaven kat palm garden ni kan...
mmg mknn kat plm grden terbaek la....

owh ptg ni abis meeting nak pecut balik sentul nak jemput budak 2 org tu pulak...
sgt2 memenatkan....! 
tomorror dah keje balik...

3 comments:

mamalieyna said...

penatnye..esok dh kerja blk..huuu~

eRiNsZ said...

huhu cam hilang chenta hati kan.. bla anak-anak jauuuuhhhh

Zura@Iwan said...

mmg penat tu....ulang alik kan...

tp x per..mkn sedap2 kt palm garden..hehe...

Related Posts with Thumbnails