Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

giler kat patung octo CIMB

aku sebenarnyer dah lama giler kat patung octo ni...
ada skali aritu siap la amik loan ASB Cimb ni sbb nak patung octo...
skali..budak laon tu xbg pun...
sbb dia kata lepas lulus loan br leh bg...
last2 melepas..dah lama dah loan lulus..patung xnampak pun





kali ni...since last week...sorang kakak opis aku selalu gi bank bg tau
cimb skrg tgk promo blk patung octo dgn daftar CIMB Clicks dan renew card bank baru..


aku... pelagi... mcm org disorong kan bantal...
kebetulan gi bank tadi..
sanggup tunggu sejam lebih semata nak renew bankkad baru... 
tp kalau korang dah ada akaun cimbclicks...korang kena register baru balik
then br dpt patung tu....huaaaa

aku ngelat ok...
aku lepas daftar kad kat ATM n daftar new e-Pin kat ATM..
aku buat2 bukak web cimbclicks...then konun2 register pakai tab aku..
lepas tu ckp kat diaorg..aku dah settle daftar..
sbenarnyer xpun...haha...jahatkan..??

giler ko... kalau daftar baru semula..
nnt maklumat sediaada dlm cimbclicks lama korang akan hilang..
byk tu no akaun fav aku dah simpan...
my fav shopping akaun pun ada...
xkan nak daftar balik satu2 kan...haha..

yg penting... blk dr bank td muka senyum je dpt sebijik patung octo free...yea...!!!



4 comments:

hazanis said...

hehe cute je kan. :)

mummy_ayu said...

tomei..Ayu pun berkenan gak ..

shida rahman said...

alololo..comeynya patung tuh....

sall said...

Bijak..Bijak..Bijak..:)

Related Posts with Thumbnails