Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

semoga ibu cepat sembuh....

buat ibu mertua ku....
ila n anak2 menantu ibu semua doakan moga ibu cepat sembuh...

fyi...my mil buat operation liporoscope utk lengan dia yg cedera...
aku pun xpandai nak cerita.... kang salah cerita pulak..
tp xsalah ligamen koyak la...
ibu operate kat pusrawi smlm...
alhamdulillah....semua berjln lancar...
4 jam jugak ibu dlm ot

ptg smlm balik keje kami ke pusrawi lawat ibu....
skali smlm kan hujan lebat kan....
pusrawi tu kat tgh2 bandaraya kl kan....?
kami bertolak dr serdang jam 6ptg...
ikut jln h/way MEX....jam 7.15 dah samapai kat simpang nak turun ke jln tun razak...
korang tau x....kat situ kami stuck smaapi jam 9.30 mlm....
sbb terowong smart tutup n ada beberapa bijik kete rosak kat jln tun razak tu..
kami tiba kat pusarawi jam 10mlm dlm kelaparan...huaaaaa...
tp kami sempat tapau Mc'd kat jln pahang tu...
dah alang2 kena u turn kat bulatan pahang kan...
aku dah nak muntah sbb dah kelaparan

semua org smapai jam 10 mlm....
adik hubby..pakcik makcik hubby semua smapai jam 10 smlm
kami tersangkut 4 jam dlm jammed...
kalau kete tu jln..aku dah smapai JB dah ni leh gi LEGOLAND haha
xpe la.... nak jd ceritakan....
yg penting kami smaapi kat pusrawi dpt lawat ibu....

adik kamal dgn wife shazni..
gamabr ehsan wassup Family Musbahuddin...

adik uda, wife Wana n bapak mertuanyer

kami ber 5 and pak cik makcik hubby - Ayah Cu n ibu Amirin...


semoga ibu cepat sembuh...
td wassup dgn ibu... harini ibu dah sihat..dah boleh bgn ke toilet semua dah...
insyaallah hari jumaat or sabtu ni ibu dah boleh balik..

7 comments:

Nadra Farissa said...

semoga mil ilah cepat sembuh... amin..

sall said...

Akk doakan ibu mertua iela cepat sembuh.

- dieyana - said...

MOGA IBU MENTUA IELA CEPAT SEMBUH...AMIN

mamalieyna said...

Moga cepat sembuh..Amin..

Haa semlam hujan lebt kan...penatnya... :p

Aleeya Atinza Saaid said...

semoga cpt sihat, abah pun baru discharge aritu..kesian tgk org tua ni klo dorg skt kan...

Iela Fazielah said...

tq semua....semogga ibu cepat sembuh

ketikketok said...

".. to love is to care, to care we must share..."
get some and feel awesome at BBC MARDI Station CH39000

Related Posts with Thumbnails