Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

botol air tupperware...utk ke sekolah...

wah... botol air pun  kena prepare jugak ek?
nak masuk skolah le katakan...
hehe.. wajib tu..
last year bl jenama minnie mouse sbb nak matching dgn beg minnie syafiqah...
2 minggu pakai, pecah sbb jatuh..
pastu terus pakai botol tupperware je...
pakai Eco bottle je


tupperware original jugak yg bagus... tahan lasak n lebih selamat kan??

tp kalini bl yg cun sikit sbb this month offer ada gmbar mickey n minnie..
harga pun xle mahal mana kan...
ni botol airnyer...

cun kan??
ni harga dia..



suka giler budak 2 org ni... abg dpt botol mickey mouse..kakak dpt minnie mouse...
sape nak leh order kat aku ...hehe..
ai kan dealer...ai kasi 15% less dr harga asal...

 sambil tu..utk maknyer pun ada..
dah lama aku ngidam nak mangkuk tingkat tupperware ni..
limited adition n dah lama xkeluar mgkuk tingkat ni..
kebetulan ada sales fair utk dealer..
dpt gal grap 1 set magkuk tingkat ni...

special sbb tutup dia boleh jd pinggan ok...
lebih besar n berbaloi...


cun x???
lama xbl brg tupperware ni..
tp still kena bl sekali sekala...
mcm aku dealer at least kena maintain Rm500 sales setahun..
so.. nak xnak... beli la ape2 yg patut...haha..



6 comments:

iduraz said...

i pon delater tupperware..ngee..eh, ada sale tuk dealer ker mangkuk tingkat tu..bpe hengget ehh..kita tak taula..ker keena buat sale bebanyak bru leh beli..cer citer skit sis

Iela Fazielah said...

idurazz: idak le... ni sales kat stokis seri kembangan xsalah...diaorg nak clearkan stok lama kot.. ni pun manager yg tlg blkan sbb ila pernah sebut kat dia kot ada keluar mangkuk tingkat tu ila nak...2 thn tunggu..br dapat...

mummy_ayu said...

ah ah..memang cantiks..

MamaYatie said...

oh..akhirnya saya terpengaruh jugak ngan tupperware..dulu2 ingat mahal & tak mampu nak beli..sekali bila jiran duk promote2 terpengaruh sudah..maka selamat terima dah eco bottle ni, set cool square round (utk hadiah kat ticers anak2 1 kaler sorang.Plan asal nak beli set mickey ni tp papa dia org bising sbb Nurin ni jenis careless sket..selalu hilang barang, rugi jer beli mahal2...hehee

iduraz said...

berkenan ngan tiffin tu..agak2 klo ada agi mau gak rembat seketuii...

alana said...

salam. botol minnie mouse tu ade lg x? how much? thanx 4 ur reply @ email : rina_r_prinze@yahoo.com or sms : 0146579564

Related Posts with Thumbnails