Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

budak debab dah umor 8 bln....

my little bambam imran dah umor 8 bln 30th nov. lepas.....
isnin lepas ke klinik seri kembgn utk check up dia....




imran maintain 9.5kg since umor 5 bln
kira imran makin tinggi la..

berat maintain...skrg dah pun 8 bulan...
dia dah duduk n merangkak sepenuhnyer...
kalau tangga...jgn tanya...mmg dah champion smapai atas




kalau mainan... paling dia suka kejar bola...
satu rumah dikejarnyer bola tu..
bising2 mulut dia......



ni..aku pakaikan dia knee guard..
jaga kepala lutut...
semua anak aku dr syafiqah ke irfan...ke imran... 
ms time merangkak je wajib pakai knee gad ni..
papa dia risau nnt anak dia xlawa..xhensem..hai...ikutkan jelah..
tp mmg aku akui pun...
@ least xle itam kepala lututnyer..
tp penat jg time kcik...'skali dah beso..naik beskal..
jatuh tergolek..
xpun lari2..tergolek.. cedera kepala lutut...dapt kiloid... huduh gak baliknyer..
xpe la... @ least kita mak pak dah bersungguh protect anak kita kan





see... imran merangkak...1 rumah dah jelajah

semoga imran membesar dgn sihat ye sayang..
insyaallah... kalau xde aral..
aku plan majlis aqiqah imran nak buat skali dgn b'day dia thn depan bln 3..
skali dgn bday kakak syfiqah n abg irfan...
asyik delay je... papa sibuk je memanjang...
skrg.. ms utk prepare bday party....
simpan duit sikit2 ye x??







6 comments:

Nad @ MamaZN said...

Semangat tu imran ni..!
Die pakai romper tu saiz ape kak?
Eeee geram nengok peha dia!
Trus teringat nandos! Haha!

mummy_ayu said...

ala 2..bam bamnya dia..memang geram...
emm....bila la kita nak gather2 lagi kan?

Iela Fazielah said...

rompa dia saiz 9bln - 1 thn xsalah... yg baby gap murah punyer... tp kalau mothercare original saiz 9bln ke 1 thn tu longgar n besar..

Farah Izza Shafik said...

anak u ni mmg bam bam tau... rase nk cium2 jeks... knee guard tuh u beli kat mane?

Iela Fazielah said...

farah...ila bl kat little whiz xslah... tp knee guard tu dah lama... irfan punyer..thn 2009 lg... brg recycle imran dpt.. hehe

MamaYatie said...

tembamnyaaaaaaaaaa....suka tengok..
abes satu umah dijelajahnya ni...mmg patut pakai knee grd

Related Posts with Thumbnails