Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

coklat dari iran untuk baby imran...

arini....ada sorang student iran dtg buat claim...
eceli dia dah dtg smlm...
borak2 dgn dia...
last aku jumpa dia ms aku tgh preggiekan si imran...
la ni dah bln 12 br jumpa balik...
suka dia bila aku ingat nama dia...
dah tu..dia rajin dtg claim kat aku...
pastu dia tanya baby aku dah besar mana??
aku ckp la imran dah umor 8 bln pun...
suker dia dgr... 

td dia dtg antar surat.....pasal cek dia dah expired..
dtg claim.. pastu lupa amik cek..pastu expired..
nasib la.. tunggu la lgi...

masa bile ntah dia letak coklat atas kertas aku..


sbb aku sibuk amik cek dia dr laci...
pastu aku tanya...eh....dia bg ke coklat ni... (buat2 xtau pulak)..
tima kasih byk2..
then dia ckp.. coklat ni utk baby Imran..
ala sweetnyer cik iran ni...
tq la miss.... 
tp imran xleh mkn coklat lg...
xelok utk sistem penghadaman dia...
sooooo.. biar mak baby yg makan kan...
nnt jd susu ibu..imran still merasa..hehe


see... coklat dia mmg sgt dark..tp sedapppppppp sgt!

berurusan dgn foreighner ni mmg best..
kalau kita baik dgn dia.. dia suka bg mcm2 dgn kita..
tp kena tahan sikit..diaorg suka marah2.. then bau bucuk sikit..
sbb org arab, iran, ni semua... xsuka mandi...
pastu dia salahkan air kita..katanyer air kita kotor...mmg iye pun...huhu


4 comments:

mummy_ayu said...

suka sgt dark choc..yum yum...

mamalieyna said...

Sedapnye..tmbh2x dpt free..hehe.. bestnye...

- dieyana - said...

bestnya dark coklat!

Asma Azuani said...

waaaa. saya pun sukaaa sangat dark cokelet. untunglaa dapat dari iran lagi. rezeki anak.. :)

Related Posts with Thumbnails