Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

jom redeem alat ni pulak

sape sini munum susu anmum Materna or Lacta???
angkat tangan tinggi2...
korang simpan sudu dia x??? jgn buang..rugi oooo

kali ni ada tawaran baru...
eh..nape aku br tau???
sbb baru perasan ok...
kalau x bukak FB Anmum...haram xtau...

ni offer br dia utk redeem..


aku nak child monitoring tu...
eh..anak dah beso dah.... nak monitor apeke benda...
em..xpe... boleh guna buat kejut syafiqah pagi2 next year...
syafiqah nak sekolah kan....
xpun boleh roger syafiqah bila nak mintak dia amik brg dr atas ke bwh..
xyah jerit2 kan...
eh kejap... alat ni mcm walkie talke ke??? er.... sedap2 je nak buat roger2 kan..
xpe la... dah ada sudu byk.... baik redeem je kan>>>

cepat hantar sebelum 31 Jan 2013...

3 comments:

damien said...

child monitoring device ni gunanya nak dengar bunyi dari satu bilik ke bilik lain. nak pakai utk ckp boleh tp yg satu lg tak leh nak balas balik

Nadra Farissa said...

kalo ada baby senang sket kalo ada device ni.. tak terbeli.. :p

Iela Fazielah said...

damien...ha..ok la tu... Senwng nak panggil syafiqah,,,, sbb dia dgr je apa kita ckp hehe

Related Posts with Thumbnails