Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

kena saman dgn AES..

pepagi hubby call..
semata2 nak ckp..."sayang.... awak kena saman!!!"
erk??? aku kena saman?? bila tu...??
tanya hubby dia tgk kat mana??
dia ckp dia semak dlm laman web jpj...adeh....
aku pun bukak la tgk kebenarannya....


adeh.....terus kalut tgk kalendar..
24hb oktober ni masa ni esok raya haji..
recall balik...br teringat! ms ni imran batuk n demam teruk smapai seminggu lebih..
aku siap tido rmh MIL sbb ms ni hubby xde.. dia ada projek kat Penang
hari kejadian aku kena gi hospital putrajaya ulang alik amik nebulizer utk imran..
memula pg tu aku ke PKU jumpa doctor..
lepas buat sekali nebulizer..doc kat PKU suruh aku ke putrajaya jugak..
sbb keadaan batuk n kahak imran yg teruk..
dr PKU aku terus ke HPJ..
mana la aku tau kat dlm putrajaya ni pun ada AES...
bwk xle laju mana... 81km/j je..
terus kena saman ha...

bukak pulak google map...
kat mana Lebuh Sentosa putrajaya ni...

oh kat sini... kat presint 9..

kata org...xyah byr lagi kan saman ni???
belum kuatkuasa lagi kan??
kalau kena byr.... ruginyer... Rm300 tu.....huhuhu



Related Posts with Thumbnails