Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

mr steak house seri kembangan - bday dinner

mkn2 kat Mr Steak House merangkap dinner sempena bday hubby..
tp in -advance gitew..hehe

hmmm....bc review buk fillanie pasal Mr Steak House...
pelagi... mari dok cuba mkn kat sana...
ternyata...mmg best... tempat selesa..
harga pun ok...cuma mkanan dia xbape panas..
mungkin dah siap2 masak... so bila smapai kat customer dah suam2 kuku je..
tp still aku suka sbb mmg sedap!

malas citer byk... layan gmabr makanan jelah ye...

buku menu nyer...


kami yg hepi dpt mkn free...
tgk muka syafiqah...suka buat muka mcm tu...gerammnyer

ok...ni menu dah tiba.. rupa cam sama je..
atas ni hubby punyer.. lamb mix Rm 16.90 kot.. harga xnampak lak
bwh tu aku punyer black paper steak RM14.90

unutk irfan dia nak mkn set burger.. Rm5 je... berbaloi
irfan kalau suruh amik gmbar..
itulah rupa gaya pose dia...same je...hihi


tu dia bday boy nak stat mkn...

kesimpulan...mknn sedap tp xpanas...
harga berpatutuan...
syafiqah mkn yeemee claypot.. 
byk betul sayur dia...

sesapa yg nak cuba mkn...dialu-alukan..
lokasi kat belakang Giant sri kembangan..
berdepan dgn Genius Aulad baru tu..
sekian

2 comments:

mummy_ayu said...

yum yum..semua pun nampak cedap..lama gak tak layan steak..kalau makan mm nie..selalu ngan Net jer sbb hubby tak minat sgt.

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: hubby ayu dah selalu mkn kat hotel tu..hihi...tp ok pe..ayu selalu keluar mkn sana sini..seronok tu

Related Posts with Thumbnails