Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

my watch box....

hujung2 thn ni..aktiviti redeem point la keje aku..
ni redeem point dr aeon..
dah lama ushar.. tp point nyer xcukup2 nak tebus..
skali...hujung thn ni ada less pulak kat mata point tu..
pelagi.. melompat kegembiraan aku nak tebus kotak ni..
dapt half je point je..

so...
brg yg berjaya ditebus adalah kotak jam ni..
kalau nak bl mahal bangat...!!! beratus tu... tp mmg leather la..
yg ni PVC je... tp xpe.. janji ada kan??



lepas kumpulkan semua jam....
inilah jam2 yg aku ada termasuk jam hubby...
ohye..jam swatch xmasukan pulak... 
boleh aku tertinggal jam tu kat opis.. 



my wedding watch dah kena curi ms org pecah rmh dulu...
tinggal tali jam je n kotaknyer....
hubby punyer wedding watch entah mana dia heban ntah...
sayang betul.....mamat tu mmg spesis xreti jg barang la...

now.....aku sedang ushar sebijik lg jam baby g hitam...
tgh kumpul duit ni....
insyaallah...cukup duit leh bl nnt... huhu





3 comments:

butterfly said...

bleg tanya x kat mana beli kotak jam tue?

butterfly said...

bleh tau x kat mana bleh dptkan kotak jam tue?

Iela Fazielah said...

butterfly... kotak jam ni akak redeem dr aeon...tp kalau nak bl kat metrojaya midvalley ada...leather punyer..tp harga dia dlm rm599 ke atas la... Mmg cun giler

Related Posts with Thumbnails