Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

nak ke Kidzania KL

my 2nd attempt to Kidzania KL...



bandar kidzania

who they want to be???



last 4 months ago nak kesana dgn syafiqah n pakcik makciknyer...
terus terjah xhingat dunia..
lupa yg tgh cuti sekolah..
skali smapai sana...tiket SOLD OUT..
terus hampa si syafiqah...
kalini... prepare awal2..
sbb one of my officemate ckp...
even order online pun belm tentu boleh dpt..
mcm order tiket Air Asia la pulak..

so....kali ni..plan nak gi next week 22.12.2012 ni..
sian syafiqah... cuti sekolah masih xkemana...
papa nyer exam xsudah2...
tambahan pulak br tukar tempat kerja..xde cuti...
anak bosan... maknyer lg bosan!

ok..td dah pun berjaya booking...


agaknyer sbb 1 minggu awal dr tarikh kan...tu yg senang je dpt..
agaknyer last minit mesti susah kot..
ok... tiket dah ada kat tgn.... 
xsabar nak terjah KIDZANIA...
kengkawan yg dah bwk anak gi KIDZANIA ni certia best giler..
xsabar nak menghiburkan diri....

kengkawan... sape nak join...jom gi sesama..
kita jumpa kat sana ye...
kot terjumpa...jgn lupa tegur2 tau!

2 comments:

storm rider said...

bestnye..tp anak kecik lagi nak bawak gi sana..tunggu dah 3-4 tahun br sesuai kot?

MamaYatie said...

selamat meng'explore' fiqah...
ikut cakap anak2 saya mmg BEST sesangat....tp tak byk sngt yg sesuai ngan dia org..

Related Posts with Thumbnails