Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

waktu rehat syafiqah di sekolah...

comel syafiqah berehat dgn kwn2 dia...
smlm aku bekalkan dia roti telur n hotdog n sos cili life kfc...
air botol cambiasa...

aku dtg smlm dah jam 9.45am..
tak terfikir pun nak tgk syfqah rehat sbb plan nak bl bj tshirt koko n lencana sekolah..
bj tshirt tu still xde stok... kena cr tshirt putih la nmpknye..

syfqh xjangka sku dtg smlm....
aku just follow dia diam2 samapi dia ke kantin...
kat situ br aku tegur dia....
ok la....dia boleh manage diri....
dia join dgn kwn2 transit dia....lain kelas tp sm transit

layan gmbar jelah ye..
tp mmg puas hati tgk dia hepi..

owh xlupa...aku snap skali air doreamon kegilaan syfqh n kwn2 dia....
daaaa

mkn dgn penuh kusyuk..sedap sgt kot..hihi

bergossip dgn kwn2...

hi...jemput mkn semua

suasana di kantin SKTU

nilah air Doreamon dia


cerita ape tu kak...hepinyer

7 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

seronok tengok bila anak dah pandai berdikari sendiri ni kan.. :)

Iela Fazielah said...

mama_isha: seronok dan lega....

MrS. F!zA said...

haihh jahat betul deopa edit gmbr ni buh gmbr axion tu..tk mtk izin plk tu..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

suka2 je diorang adjust gambo tu ye...dah la tak minta izin...tak baik betul la...

mama lieyna said...

Looor siap edit gambo..isk..isk..

Iela Fazielah said...

Itu pasal ila marah.. Gmbr sebebar seronok minah tu tgh gosip smbil kwn dia dgr n mkn nasi lemak.. Sedap hati edit gmbr.. Ila sgt terasa sbb budak kwn sfqah tu xsalah n dia sprti difitnah.. Ape perasaan kotprang klau anak korang berada di tmpat budak tu?

atfina said...

saya marah!! seolah kita nak memperlekehkan budak itu...walaupon cerita asal memang totally lain jalan cerita nya... saman jer!! gerammm la!!

Related Posts with Thumbnails