Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

bday party in the making...

insyaallah,...selepas 2thn...
aku dah lama xbuat bday party utk anak2 aku
thn 2013 ni aku berazam utk buat bday utk irfan, syafiqah n of coz smbutan ulang thn pertama Imran
aku dah rancang since disember lepas...
tema "SOCCER FEVER"...
eceli kebetulan sama lak dgn tema bday party anak Nett..
welll nak watcamne...
aku dah terbeli pun brg party tu awal2..
dah kebetulan samakan.. on jelah kan....

cuma aku masih mengekalkan tema warna HIJAU, HITAMPUTIH...
dah lama xbuat party...
mungkin xsemeriah bday anak nett n ayu.... (korang ilham aku tau!)
tp aku cuba....

sikit gmbr Soccer Bday Theme...
sedang memerah otak nak baut sekretipnyer..
andai xleh pikir..aku tiru je dlm internet ni..habis citer..haha





aku cuba do it myself...
nak kurangkan kos katanyer...
cuma nak ke Kl dptkan brg mcm xdann...
hmmm...
inysaallah..
siap kad jemputannyer nnt aku annaounce ye...
korang-korang..dan kamu yg baca ni...jgn xdtg tau..
aku buat bln MAC tau..
insyaallah.. ngam2 pada tarikh lahir IMAN IMRAN...
tungguuuuuuu!

2 comments:

mummy_ayu said...

wah.best2....harap2 leh la terjah nanti...mesti meriah ni..buat persediaan awal Iela, baru tak terasa sgt nanti and..banyak2 buat DIY.
update kat sini ek...

Nad MamaZN said...

Berguna jugak saya p beli jersi aritu
Bleh recycle kat bday party anak2 akak plak, hehehehe..

Kene save the date awal2 ni! =)

Related Posts with Thumbnails