Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

beg putus lagi

adeh.... tali beg bonia ku putus lagi...
eceli ni 2nd time putus....
1st time putus yg sebelahnyer....
last year bln 9 xsalah....
aku hantar ke bonia midvaley utk repair....
kena byr rm80 utk tukar tali kulit tu....
ms tu aku dah suruh tukar dedua belah..
tp dia tukar sebelah aje....
jd nyer bila skrg ni putus lg sebelah....
dah nak kena antar lg....
tensinyer!




aku tau...beg tu dah hint2 kat aku suruh tukar tu...
yela... umor dia dah cecah 3 thn dah thn ni...
tp tula...... fulus nyer idok mengijinkan....
handbeg or sling bag xmasuk dlm wishlist aku....
cuma jam je...muahaha..
aritu bonia ada offer design monogram ni tp warna biru..
mmg cun giler... 
less 40% ms tu.... design limited release...
tp lepas less pun harga still pegi rm400 jugak..
terus xjadi beli....
skrg rasa nyesal pulak...

well...tunggu bln 3 ni ada kursus first aid utk thn ni
dt claim leh soping handbag pulak...insyaallah...

4 comments:

kasihibu said...

beli saja yang baru sudah
kan?

adianiez AIDA said...

aida baru je sambar 2 beg kulit kat sembonia sale last weekend. bonia time tu ada sale juga, tapi yg berkenan kat mata after sale RM400+! aduhai... so gi sembonia, dpt la 2 dgn harga RM400+
bajet aida x beli handbag dlm masa 2 tahun ha ha ha...

Iela Fazielah said...

KASIHIBU: ITULAH...NAK BL BR TP DUITNYE ILEK..HIHI

Iela Fazielah said...

aida; itula... harga beg bonia lepas less pun still rm400 ke atas... ila suka brand ni..kalau sembonia or carlo rino ok jegak top xtahan lama la...

Related Posts with Thumbnails